Takaisin töihin -kilpailun säännöt ja ehdot

Kilpailun/arvonnan järjestäjä

Kilpailun/arvonnan järjestää Omnichannel Retail Services Oy (jäljempänä Rekki). Kilpailun viestinnässä ja markkinoinnissa käytettävät kanavat (kuten Facebook ja muut sosiaaliset mediat) eivät ole millään tavalla mukana kilpailun/arvonnan järjestämisessä.

Kilpailuaika

Kilpailuaika alkaa 1.8.2019 ja jatkuu sunnuntaihin 18.8.2019 kello 23:59 asti.

Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun voi osallistua täyttämällä kilpailulomakkeen vaaditut kentät osoitteessa https://rekki.fi/back-to-school-and-work/.

Kilpailu on avoin kaikille Suomessa vakituisesti asuville 18 vuotta täyttäneille henkilöille, jotka ovat osallistuneet kilpailuun kilpailuohjeita noudattaen ja ovat hyväksyneet Rekin tietosuojarekisterin ja -selosteen sekä kilpailun säännöt ja ehdot.

Kilpailuun voi osallistua kuinka monta kertaa tahansa.

Omnichannel Retail Services Oy:n edustajat ja työntekijät eivät voi osallistua kilpailuun.

Osallistumiskelpoisuus

Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset kilpailijat kilpailusta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään kilpailua tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi. Kilpailun järjestäjän ja yhteistyökumppaneiden ne työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa, eivät voi osallistua arvontaan.

Palkinnot

Kilpailun palkintona on 1 kpl 100€, 1 kpl 50€ ja 1 kpl 30€ lahjakortteja Rekin verkkokauppaan. Palkinnot arvotaan kaikkien kilpailuun/arvontaan osallistuneiden kesken 10 vrk kuluessa kilpailuajan päättymisestä. Yksi osallistuja voi voittaa vain yhden palkinnon.

Kilpailun järjestäjä vastaa palkintojen toimituskuluista Suomessa ja mahdollisesta arpajaisverosta.

Palkintoa ei voi vaihtaa tai lunastaa käteisenä. Palkinnot arvotaan vain luonnollisille ihmisille. Yritysten/yhteisöjen osallistumista ei huomioida.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti voittajan valitsemisen ja arvonnan jälkeen. Voittajien nimet (etunimi) voidaan julkistaa arvontapäivänä tai sen jälkeen Rekin Facebook-sivuilla.

Mikäli kilpailun järjestäjä ei tavoita voittajaa 14 päivän kuluessa voittajan valinnasta ja arvonnasta, oikeus palkinnon saamiseen raukeaa.

Rekki toimittaa palkinnot voittajille mahdollisimman nopeasti kilpailun päätyttyä.

Palkinnot ovat henkilökohtaisia, eikä niitä voi muuttaa, myydä, luovuttaa eteenpäin tai vaihtaa rahaksi. Kaikki palkintojen vastaanottajat sekä kilpailuun osallistuvat henkilöt vapauttavat järjestäjän ja sen yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun. Voittajille ilmoitetaan tarkemmat tiedot palkinnon lunastamisesta sähköpostitse.

Osallistujien tiedot

Kilpailun järjestäjä kerää kilpailuun liittyen henkilöiden nimet ja sähköpostiosoitteet vain kilpailua varten eikä käytä kilpailun osallistuneiden tietoja mihinkään muuhun viestintään kuin kilpailua koskeviin mahdollisiin tiedotteisiin. Voittajien tunnistaminen tehdään heidän luovuttamansa sähköpostiosoitteen perusteella. Kilpailuun osallistuminen ei anna kilpailun järjestäjälle lupaa tai oikeutta markkinointiviestien lähettämiseen osallistujalle. Kilpailuun osallistujien osallistumisen yhteydessä antamat tiedot poistetaan kilpailun viimeistään 6 kk kuluttua kilpailun voittajien tavoittamisesta lukien.

Tekniset häiriöt

Järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä häiriöistä.

Säännöistä

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja kilpailun järjestäjän päätöksiä.

Kilpailun sääntöjen muuttaminen

Rekki pidättää oikeuden muuttaa kilpailun sääntöjä milloin tahansa.