Miten Rekin suosittelujärjestelmä toimii?

Jos haluat osallistua suositteluohjelmaan, suosittele Rekkiä ystäville, perheelle ja työkavereille lähettämällä heille oma suosittelukoodisi. Sinulla on mahdollisuus jakaa suosittelukoodia useammasta eri paikasta rekki.fi sivustolta: tilausvahvistussivu, suosittelusivu ja erilaisissa sähköpostiviesteissä olevien suosittelulinkkien kautta. Suositteluohjelman koodien jako ei vaadi ostamista sivustolta ja on sallittua sekä nykyisille että uusille asiakkaille (suosittelukoodin jakajan roolissa).

Jokainen uusi asiakas (tarkoittaa asiakasta, joka ei ole koskaan ostanut rekki.fi sivustolta) voi käyttää jakamaasi suosittelukoodia ja saa sillä ensimmäisen kerran tuoteostoksiin 10 € edun, kun tilauksen summa ylittää 45 € (poislukien toimituskulut). Etu ei ole käytettävissä samanaikaisesti muiden etukoodien tai alennusten kanssa ja sitä ei voi käyttää lahjakorttien ostamiseen.

Suosittelukoodin jakaja saa jokaisesta hyväksytystä suosittelutilauksesta 10 € etukoodin käytettäväksi Rekin verkkokaupassa. Hyväksytyksi tilaukseksi lasketaan tilaus, joka täyttää kaikki seuraavat ehdot: tilauksen alkuperäinen summa ennen etukoodia ylittää 45 € (poislukien toimituskulut), sisältää suosittelukoodin ja on tehty asiakkaan toimesta, joka ei ole aiemmin asioinut Rekin verkkokaupassa. Suosittelijan ansaitsema etu myönnetään, kun hyväksytty tilaus on toimitettu.

Suosittelijan ansaitsemat etukoodit ovat voimassa 3 kuukautta niiden myöntöhetkestä. Suosittelijan ansaitsemat koodit toimitetaan sähköpostilla, mutta ovat lisäksi valittavissa kassa-sivulla kuponkikoodi-linkkiä napsauttamalla. Etu ei ole käytettävissä samanaikaisesti muiden etukoodien tai alennusten kanssa ja sitä ei voi käyttää lahjakorttien ostamiseen. Suosittelijoiden etukoodeja ei voi ostaa, eikä niiden lahjoittaminen, siirtäminen tai myyminen eteenpäin toiselle käyttäjälle ole sallittua.

Rekki pidättää oikeuden perua kaikki suositteluedut käyttäjältä, jonka katsotaan ansainneen edut suositteluohjelman väärinkäytöllä, sisältäen, mutta ei kuitenkaan näihin rajoittuen, etukoodien jakamisen julkisilla keskustelupalstoilla tai foorumeissa tai koodien käyttämisen useita käyttäjätilejä luomalla. Suositteluohjelman tarkoituksena on kannustaa nykyisiä asiakkaita suosittelemaan Rekki.fi verkkokauppaa oman lähipiiirinsä ihmisille, jotka voivat aidosti hyötyä asiakkuudesta kaupassa. Etukoodien spämmääminen vieraille ihmisille ei ole suositteluohjelman hengen mukaista.

Jos suosittelun kohteena ollut uusi asiakas palauttaa suositteluedun perusteena olleesta tilauksesta tuotteita siten, että tilauksen arvo laskee alle suositteluedun hyväksynnän rajan, varaa Rekki oikeuden perua suosittelijan ansaitseman edun.

Osallistumalla suositteluohjelmaan suosittelija hyväksyy ja sitoutuu näihin esitettyihin suositteluohjelman ehtoihin ja sääntöihin.

Rekki pidättää kaikki oikeudet suositteluohjelman sääntöjen muuttamiseen ja ohjelman keskeyttämiseen. Suosittelukampanjaan osallistumien ei ole sallittua Rekin henkilöstölle ja yhteistyökumppaneille.

Siirry suosittelusivulle