Haluamme, että pidetyt brändit löytävät uuden kodin ja pidät ostamistasi tuotteista. Jos kuitenkin käy niin, että tuote ei vastannut odotuksiasi, voit tehdä palautuksen 14 vuorokauden sisällä paketin vastaanottamisesta.


Lähetyskoodi palautukselle on 9524439

  1. Täytä palautuslomake

Kirjaa lomakkeelle omat yhteystietosi. Voit kertoa myös syyn palautukselle tai antaa palautetta tilauksesta, jotta voimme parantaa tuotetietojamme ja palveluamme. Syötä lomakkeelle myös tilinumerosi IBAN-muodossa, jotta voimme hyvittää tuotteiden hinnan pankkitilillesi. Mikäli maksoit tilauksen laskulla, mainitsethan siitä palautuksen yhteydessä. Jos palautat usean eri tilauksen tuotteita samassa palautuslähetyksestä, tulee jokaisesta eri tilausnumerosta täyttää uusi palautuslomake.

  1. Pakkaa palautettavat tuotteet

Tarkasta, että tuotteet ovat alkuperäisessä kunnossa ja niissä on kiinni Rekin omat tuotelaput. Pakkaa tuotteet huolellisesti Rekin lähetyspussiin tai omaan pakettiin. Voit tarkistaa myös Matkahuollon omat pakkausohjeet.

Kirjoita tuotteiden mukana tulleeseen lähetyslistaan (A4) mitkä tuotteet aiot palauttaa ja tuoterivin perään syy palautukselle. Sujauta lähetyslista tai lappu mukaan palautuslähetykseen.

  1. Vie lähetys lähimpään Matkahuollon palvelupisteeseen

Löydät sinua lähimmän Matkahuollon palvelupisteen täältä. Anna palautuskoodi 9524439 myyjälle ja kerro, että kyseessä on palautus. Paketti lähtee tämän jälkeen oikeaan osoitteeseen. Palautus ei maksa tässä vaiheessa mitään, otamme sen kustannukset huomioon tuotteiden hyvityksessä.

Jotta voimme hyväksyä palautuksesi, tulee se lähettää 14 päivän sisällä siitä, kun olet vastaanottanut ostamasi tuotteet. Muistathan, että olet vastuussa siitä, että palautuksesi tulee meille perille, joten säilytäthän huolellisesti Matkahuollolta saamasi kuitin. Kuitista ilmenee myös paketin seurantakoodi.

  1. Hyvitys

Saat sähköpostiisi ilmoituksen, kun olemme käsitelleet palautuksesi. Hyvitys tapahtuu 14 vrk kuluessa palautuksen vastaanottamisesta. Mikäli käytät palautuksessa Rekin tarjoamaa palautustunnusta, vähennämme hyvityksen summasta palautuksen lähetyskulut 5,90€ (sis. ALV 24%).

 

Loading…