Haluamme, että pidetyt brändit löytävät uuden kodin ja pidät ostamistasi tuotteista. Jos kuitenkin käy niin, että tuote ei vastannut odotuksiasi, voit tehdä palautuksen 30 vuorokauden sisällä paketin vastaanottamisesta.

Huomaathan, että Tampereen Sokoksen pop upista ostettuja tuotteita ei voi palauttaa Postin tai Matkahuollon kautta. Ne tulee palauttaa 14 vuorokauden kuluessa kuittia vastaan Tampereen Sokoksen kassalle. Tuotteessa on oltava tuotelappu kiinni, jotta voimme ottaa palautuksen vastaan.

Verkkokaupasta ostettuja tuotteita ei voi palauttaa Tampereen Sokokselle, vaan ne tulee palauttaa joko Postin tai Matkahuollon palautuskoodilla alla olevien ohjeiden mukaisesti.

1. Täytä palautuslomake

Kirjaa lomakkeelle omat yhteystietosi. Voit kertoa myös syyn palautukselle tai antaa palautetta tilauksesta, jotta voimme parantaa tuotetietojamme ja palveluamme. Syötä lomakkeelle myös tilinumerosi IBAN-muodossa, jotta voimme hyvittää tuotteiden hinnan pankkitilillesi. Mikäli maksoit tilauksen laskulla, mainitsethan siitä palautuksen yhteydessä. Jos palautat usean eri tilauksen tuotteita samassa palautuslähetyksestä, tulee jokaisesta eri tilausnumerosta täyttää uusi palautuslomake.

2. Pakkaa palautettavat tuotteet

Tarkasta, että tuotteet ovat alkuperäisessä kunnossa ja niissä on kiinni Rekin omat tuotelaput. Pakkaa tuotteet huolellisesti Rekin lähetyspussiin tai omaan pakettiin. Vältäthän pussia sulkiessa niittien käyttöä, sillä ne vahingoittavat herkästi vaatteita. 

Kirjoita tuotteiden mukana tulleeseen lähetyslistaan (A4) mitkä tuotteet aiot palauttaa ja tuoterivin perään syy palautukselle. Sujauta lähetyslista tai lappu mukaan palautuslähetykseen.

3. Vie palautus toimipisteeseen

Voit palauttaa lähetyksen joko Postin tai Matkahuollon kautta. 

  • Palauta paketti Postin palvelupisteeseen (koodi: 650817)

Kirjoita paketin päälle asiakaspalautustunnus ja yrityksemme nimi ”Rekki”. Vie paketti lähimpään Postin toimipisteeseen ja kerro, että kyseessä on asiakaspalautus ja anna asiakaspalvelijalle palautustunnus 650817. Asiakaspalvelija tulostaa paketin päälle osoitekortin, jonka avulla paketti lähtee oikeaan osoitteeseen Rekille. Säilytä lähetyksen kuitti. Palautus ei maksa tässä vaiheessa mitään, otamme sen kustannukset huomioon tuotteiden hyvityksessä.

  • Palauta paketti Postin pakettiautomaattiin

Voit palauttaa Postin kautta tilatun paketin Postin automaattiin luomalla Postin sivuilla paketille Helposti-koodin. Pääset luomaan Helposti-koodin täältä. Palautus ei maksa tässä vaiheessa mitään, otamme sen kustannukset huomioon tuotteiden hyvityksessä.

  • Palautus Matkahuollon kautta (koodi: 9524439)

Löydät sinua lähimmän Matkahuollon palvelupisteen täältä. Anna palautuskoodi 9524439 myyjälle ja kerro, että kyseessä on palautus. Paketti lähtee tämän jälkeen oikeaan osoitteeseen. Palautus ei maksa tässä vaiheessa mitään, otamme sen kustannukset huomioon tuotteiden hyvityksessä.

Huomioithan, että Matkahuollon pakettiautomaattiin ei voi palauttaa.

4. Muista vielä

Jotta voimme hyväksyä palautuksesi, tulee se lähettää 30 päivän sisällä siitä, kun olet vastaanottanut ostamasi tuotteet. Muistathan, että olet vastuussa siitä, että palautuksesi tulee meille perille, joten säilytäthän huolellisesti palautuksesta saamasi kuitin. Kuitista ilmenee myös paketin seurantakoodi.

5. Hyvitys

Saat sähköpostiisi ilmoituksen, kun olemme käsitelleet palautuksesi. Hyvitys tapahtuu 14 vrk kuluessa palautuksen käsittelystä. Käyttäessäsi Rekin tarjoamaa palautustunnusta, vähennämme hyvityksen summasta palautuksen lähetyskulut 5,90€ (sis. ALV 24%).

 

Loading…