Haluamme, että pidetyt brändit löytävät uuden kodin ja pidät ostamistasi tuotteista. Jos kuitenkin käy niin, että tuote ei vastannut odotuksiasi, voit tehdä palautuksen 14 vuorokauden sisällä paketin vastaanottamisesta.

1. Täytä palautuslomake

Kirjaa lomakkeelle omat yhteystietosi. Voit kertoa myös syyn palautukselle tai antaa palautetta tilauksesta, jotta voimme parantaa tuotetietojamme ja palveluamme. Syötä lomakkeelle myös tilinumerosi IBAN-muodossa, jotta voimme hyvittää tuotteiden hinnan pankkitilillesi. Mikäli maksoit tilauksen laskulla, mainitsethan siitä palautuksen yhteydessä. Jos palautat usean eri tilauksen tuotteita samassa palautuslähetyksestä, tulee jokaisesta eri tilausnumerosta täyttää uusi palautuslomake.

2. Pakkaa palautettavat tuotteet

Tarkasta, että tuotteet ovat alkuperäisessä kunnossa ja niissä on kiinni Rekin omat tuotelaput. Pakkaa tuotteet huolellisesti Rekin lähetyspussiin tai omaan pakettiin. 

Kirjoita tuotteiden mukana tulleeseen lähetyslistaan (A4) mitkä tuotteet aiot palauttaa ja tuoterivin perään syy palautukselle. Sujauta lähetyslista tai lappu mukaan palautuslähetykseen.

3. Vie palautus toimipisteeseen

Voit palauttaa lähetyksen joko Postin tai Matkahuollon kautta. 

  • Palauta paketti Postin palvelupisteeseen

Kirjoita paketin päälle ”Asiakaspalautus” ja yrityksemme nimi ”Rekki”. Vie paketti lähimpään Postin toimipisteeseen ja kerro, että kyseessä on asiakaspalautus. Asiakaspalvelija tulostaa paketin päälle osoitekortin, jonka avulla paketti lähtee oikeaan osoitteeseen Rekille. Säilytä lähetyksen kuitti. Palautus ei maksa tässä vaiheessa mitään, otamme sen kustannukset huomioon tuotteiden hyvityksessä.

  • Palauta paketti samaan Postin pakettiautomaattiin, josta noudit tilauksen

Voit palauttaa lähetyksen pakettiautomaattiin samalla koodilla, kuin millä olet sen noutanut. Saamasi koodi on voimassa 14 vrk paketin noutamisesta. Jos sinulla ei ole lokerokoodia tai 14 vrk on mennyt umpeen, palautusta ei voida tehdä pakettiautomaatin kautta. Vie lähetys tuolloin Postin tai Matkahuollon toimipisteeseen. Palautus ei maksa tässä vaiheessa mitään, otamme sen kustannukset huomioon tuotteiden hyvityksessä.

  • Palautus Matkahuollon kautta (koodi: 9524439)

Löydät sinua lähimmän Matkahuollon palvelupisteen täältä. Anna palautuskoodi 9524439 myyjälle ja kerro, että kyseessä on palautus. Paketti lähtee tämän jälkeen oikeaan osoitteeseen. Palautus ei maksa tässä vaiheessa mitään, otamme sen kustannukset huomioon tuotteiden hyvityksessä.

4. Muista vielä

Jotta voimme hyväksyä palautuksesi, tulee se lähettää 14 päivän sisällä siitä, kun olet vastaanottanut ostamasi tuotteet. Muistathan, että olet vastuussa siitä, että palautuksesi tulee meille perille, joten säilytäthän huolellisesti palautuksesta saamasi kuitin. Kuitista ilmenee myös paketin seurantakoodi.

5. Hyvitys

Saat sähköpostiisi ilmoituksen, kun olemme käsitelleet palautuksesi. Hyvitys tapahtuu 14 vrk kuluessa palautuksen vastaanottamisesta. Mikäli käytät palautuksessa Rekin tarjoamaa palautustunnusta, vähennämme hyvityksen summasta palautuksen lähetyskulut 5,90€ (sis. ALV 24%).

 

Loading…