Rekiltä voit tehdä todellisia löytöjä, sillä myymme suosikkimerkkiesi hyvin pidettyjä vaatteita lompakkoystävälliseen hintaan. Kun shoppaat Rekillä, teet ekologisesti kestävän valinnan ja saat käyttöösi vaatteita, joita rakastat – vain murto-osalla uuden hinnoista. 

UUDENVEROISTA JA LAADUKASTA

Haluamme tarjota sinulle monipuolisen ja esitarkastetun valikoiman aitoja merkkituotteita. Rekin valikoimasta löydät vain laadukkaita, täysin ehjiä ja puhtaita tuotteita. 

Mahdollisista pienistä käytön jäljistä kerromme kuntoluokituksella sekä tuotesivun tuotekuvauksessa. Lue täältä lisää aitous- ja alkuperäpolitiikastamme.

KUNTOLUOKITUS

Mikäli tuote saa sen vastaanottokäsittelyn yhteydessä kuntoluokitukseksi alle 3, emme ota tuotetta valikoimaamme.

LUO OMA KÄYTTÄJÄTILI REKILLE

Luomalla oman käyttäjätilin kauppaan, voit tehdä ostoksia kätevämmin ja seurata ostohistoriaasi.

Lisätilauksen toimituskulut veloituksetta

Kun teet ostoksia kirjautuneena käyttäjätilillesi, voit tehdä lisätilauksia ilman toisia toimituskuluja aina niin kauan kuin aiempia tilauksia on vielä pakkaamatta ja lähettämättä. Järjestelmä tunnistaa, että teet lisätilauksen aiempaan tilaukseen, eikä veloita tuolloin lähetyskuluja.

Toivelista

Voit merkitä kiinnostavia tuotteita toivelistallesi tuotekuvan oikeassa ylälaidassa olevan ”sydän”-painikkeen avulla. Kun olet kirjautunut kauppaan, tuo toivelista säilyy tililläsi ja suosikkituotteisiin on helppo palata myöhemmin.

Lue lisää eduista ja luo asiakastili

VAIVATONTA SHOPPAILUA!

Rekillä shoppailet kuin missä tahansa vaateverkkokaupassa. Voit suodattaa tuotteita vaikkapa koon, brändin tai värin mukaan. Suodattaminen onnistuu tietokoneella kategoriasivun vasemmasta laidasta ja mobiilissa puolestaan sivun ylälaidasta ”suodata” valikon alta. Alta löydät tarkemmat vinkit suodatukseen ohjevideon muodossa.

OLE NOPEA!

Koska myynnissä olevat tuotteet ovat yksittäiskappaleita, omat suosikit kannattaa ostaa ennen muita. Ostoskorisi on voimassa 60 minuuttia viimeisen tuotteen lisäämisestä. Mikäli tuotetta ei tuona aikana ole maksettu, varaus raukeaa ja tuote vapautuu takaisin myyntiin. Toimi siis nopeasti!

PALAUTUS ONNISTUU!

Haluamme, että pidetyt brändit löytävät uuden kodin ja, että pidät ostamastasi tuotteesta. Jos kuitenkin käy niin, että tuote ei vastannut odotuksiasi, voit tehdä palautuksen 30 vuorokauden sisällä lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautuksen lähettäminen on ilmaista. Otamme toimituskulut 5,90 € huomioon hyvityksen maksun yhteydessä.

PALAUTUSLOMAKE JA OHJEET PALAUTUKSEEN

 LOMPAKKO JA YMPÄRISTÖ KIITTÄÄ

Ostamalla vähän käytettyjä vaatteita Rekiltä voit päivittää tyyliäsi kukkarolle ystävällisellä tavalla, laadusta tinkimättä. Haluamme tarjota vaihtoehdon uuden ostamiselle sekä olla mukana kehittämässä Suomeen kestävämpää kuluttamisen kulttuuria.

Ostaessasi Rekiltä annat löytämillesi tuotteille uuden elämän ja autat tekemään tarpeettomasta jälleen tarpeellista!

Tilasin ekaa kertaa

Tuotteet tosi hyviä ja nopea toimitus! Kiitos!

Asiakaspalaute, Facebook 01/2018

Mielettömän nopea toimitus!

Maksu onnistuu mobilepaylla ja tuotteet täydellisiä! Parempia kuin uskalsin odottaa! Hinta-laatu kohdillaan!! 10 pistettä myös ihanasta viestistä joka ilostutti pakettia avatessa

Asiakaspalaute, Facebook 12/2017

Sain Marimekon Urbaanikassin tosi edullisesti ja kassi on kuin uusi!

Tosi tyytyväinen. Jatkossakin tarkistan aina Rekin tarjonnan ennen uusien hankintojen tekemistä 🙂 Nopea toimitus ja helppo asioida.

Asiakaspalaute, Facebook 11/2017

Tarkemmat ohjeet ostamiseen löydät alla olevasta linkistä.

Jos jokin asia jää kuitenkin vielä askarruttamaan, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse +358 10349 4100, sähköpostitse asiakaspalvelu[at]rekki.fi tai Facebookissa.