Onko kaappeihisi kertynyt tarpeettomia vaatteita tai asusteita, joista haluat päästä eroon helposti ja nopeasti? Lähetä ne Rekille myyntiin. Rekki mahdollistaa vaatteillesi uuden elämän ja sinulle vaivattoman myynnin!

 Miten palvelu toimii? 

Mitä tuotteita voin myydä Rekille?

Miten pakkaan ja lähetän paketin?

 Kuinka paljon voin saada tuottoa vaatteistani?

PIKAOPAS VAATTEIDEN MYYNTIIN

Rekille myyminen on supernäppärää! Olemme koonneet palvelumme pähkinänkuoresssa alla olevaan karuselliin. Vie hiiri kuvan päälle tai swaippaa kuvaa mobiililaitteella siirtyäksesi seuraavaan kohtaan.

PIKAOPAS VAATTEIDEN MYYNTIIN

Rekille myyminen on supernäppärää! Olemme koonneet palvelumme pähkinänkuoresssa alla olevaan karuselliin. Vie hiiri kuvan päälle tai swaippaa kuvaa mobiililaitteella siirtyäksesi seuraavaan kohtaan.

Tilaa ilmainen lähetyskoodi

Lähetyskoodin avulla voit lähettää meille vaatepaketin veloituksetta. Tällä hetkellä koodin saamisessa kestää noin 2 viikkoa. 

Mitä tuotteita voin lähettää?

Haluamme löytää vaatteille uuden kodin nopeasti, joten pyrimme ottamaan sisään sellaisia tuotteita, joilla varmasti on menekkiä. Olemme myös erittäin tarkkoja tuotteiden laadusta ja kunnosta, joten ennen kuin lähetät meille vaatteita myyntiin, valikoi ja tarkista vaatteet tämän oppaan avulla. Siten varmistat, että vaatteillasi on parempi hyväksyntäprosentti ja saat niistä paremman tarjouksen. Mikäli olet lähettämässä lastenvaatteita lue myös tämä opas.

Otamme tällä hetkellä vastaan syys- ja talvikauden vaatteita ja asusteita.

KUNTO

 • Täysin puhtaita ja tahrattomia
 • Hyväkuntoisia
 • Eivät saa tuoksua voimakkaasti

AJANKOHTAISUUS

 • Nykymuodin mukaisia
 • Sesongin mukaisia
 • Myyviä

BRÄNDI

OPas Myytävien vaatteiden valintaan

LÄHETYKSEN PAKKAUS

 • Lähetykseen kuuluu 1 paketti, joka on max 10 kg ja jossa on 10 – 60 tuotetta.
 • Viikkaa vaatteet ja laita ne yhteen tai useampaan muovipussiin pakkauksen sisälle, jottei vaatteisiin pääse kosteutta kuljetuksen aikana. Tuotteita ei tarvitse pakata yksittäin erillisiin muovipusseihin. 
 • Lähetyspakkaus voi olla pahvilaatikko, kestokassi tai vastaava. Tärkeintä on, että pakkaus kestää kuljetuksen ja vaatteet pysyvät ehjinä ja siisteinä.
 • Tarkasta pakkausohjeet vielä Matkahuollon sivuilta.
 • Merkitse paketin sisälle saamasi RK tunnus ja paketin ulkopuolelle selkeästi nimesi.

PAKETIN LÄHETYS

 • Matkaa pakettisi kanssa lähimpään Matkahuollon palvelupisteeseen.
 • Anna lähetyskoodi myyjälle ja kerro, että kyseessä on palautuslähetys. Paketti lähtee tämän jälkeen oikeaan osoitteeseen.
 • Pyydä lähetyksestä kuitti. Kuitista löydät seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata paketin matkaa Matkahuollon sivujen kautta.
 • Paketin lähettäminen ei maksa lähetysvaiheessa mitään, kun käytät lähetyskoodia. (Vähennämme käsittelykulut 9,90 € tarjousvaiheessa.)

Millaisen tuoton voin saada vaatteistani?

Saat tarjouksen sähköpostitse tavallisesti 14 vrk kuluessa paketin saapumisesta Rekille. Tarjouksesta näet tuotteiden hintaerittelyn sekä mitkä tuotteet olemme hyväksyneet valikoimaamme ja mitkä mahdollisesti hylänneet.

Tuotteiden ulosmyyntihintaan vaikuttaa laatu, myyvyys ja brändi. Mitä paremmin nämä ovat kohdallaan, sitä korkeampi on saamasi tarjous. Hinnoittelemme tuotteet perustuen aiempaan tietoon vastaavien tuotteiden menekistä ja kokemukseen käytettyjen tuotteiden jälkimarkkinoista.

Tarjouksesta vähennetään tuotteiden käsittely- ja varastointikulu 9,90 €.

Voit valita kahdesta eri korvausmallista:

MYYNTITILI – tuotteesi ovat myynnissä tietyn jakson

Myyntitilin avulla voit huoletta kokeilla vaatteiden myyntiä Rekillä. Tuotteet säilyvät omistuksessasi ja ne ovat myynnissä Rekillä vain valitsemasi jakson ajan, jonka jälkeen saat halutessasi mahdolliset myymättä jääneet tuotteet takaisin itsellesi. Korvauksen tuotteista saat, kun tuote on myyty eteenpäin.

 • Maksamme myydyistä tuotteista sinulle jopa 60 %
 • Tuotteet ovat myynnissä Rekin valikoimassa valintasi mukaan joko 90 pv tai 180 pv.
 • Myyntituoton tilitys tapahtuu kuukausittain ja sen suuruus riippuu tuotteiden myyntimenestyksestä kaupassa.
Lue lisää MYYNTITILI -vaihtoehdosta:

Myyntijakso

Myyntijakson pituus on yhteensä 90 tai 180 päivää, joka alkaa siitä hetkestä, kun tarjous hyväksytään.  Myyntijakson päättymisajankohta on aina viimeisen myyntijaksokuukauden viimeinen päivä vaikka myyntijakso tulisikin täyteen ennen sitä. Myyntijakso ei siis pääty kesken kuukauden, vaan tuotteet ovat verkkokaupassamme aina kuukauden loppuun saakka.

Myyntijakson päätyttyä tuotteet piilotetaan verkkokaupastamme, eivätkä ne ole enää muiden asiakkaiden ostettavissa. Tästä alkaa niin kutsuttu “tyhjä kuukausi”, jolloin uutta myyntiä ei synny ja varmistamme, että mahdolliset palautuvat tuotteet kirjautuvat järjestelmäämme.

Tarjous
Tarjouksessa esitetty summa on sinulle tuleva maksimi tilitys, mikä on mahdollista saada jos kaikki valikoimaamme hyväksytyt tuotteet tulevat myydyiksi. Tuotteet julkaistaan Rekin verkkokaupassa 7 vuorokauden sisällä tarjouksen hyväksynnästä.

Korvaus
Kun tuote myydään, me maksamme sen toteutuneesta myyntihinnasta sinulle 60 %. Rekillä on oikeus myöntää tuotteen hinnasta alennuksia, joiden suuruus on maksimissaan 30 %. Tilitys lasketaan tällöin tuotteen toteutuneesta myyntihinnasta, joka on aina vähintään tarjouksessa mainittu myyntihinta -30 %.

Myyntituottojen tilitys

Myyntituottojen tilitys tapahtuu kuukausittain aina kuukauden vaihteessa, kuukauden ensimmäisten arkipäivien aikana. Tilityksessä huomioidaan kaikki edeltävän kuun aikana myydyt tuotteet. Tilityksen yhteydessä saat sähköpostitse erittelyn myydyistä tuotteista.

Kaikilla tuotteillamme on 30 päivän palautusoikeus, jonka vuoksi tilitys tapahtuu kuukauden viiveellä (esimerkiksi lokakuun päätyttyä tilitetään syyskuussa tapahtuneet myynnit). Meidän on varmistuttava siitä, että tuote on oikeasti myyty eikä palautunut asiakaspalautuksena takaisin varastollemme.

Omien tuotteiden myyntiä ei vielä tällä hetkellä voi seurata täysin reaaliaikaisesti, mutta myyntiä voi seurata kuukausittaisten myyntierittelyiden avulla. Sähköpostiin tulevien laskelmien mukana tulee tarkka erittely siitä mitkä tuotteet ovat löytäneet tilitettävän kuukauden aikana uuden kodin Rekin kautta. Tarjousta hyväksyessä kannattaakin ottaa ylös hyväksyttyjen tuotteiden lista esimerkiksi kuvakaappauksena, niin myyntierittelyjä voi kätevästi verrata siihen – näin olet aina tietoinen siitä, mitä tuotteita on vielä mahdollisesti myymättä. Tarjouksen hyväksynnän jälkeen hyväksyttyjen tuotteiden listaukseen ei harmillisesti voi palata.

Tilitykset ja tilityserittelyt lähetetään sähköpostitse vain, jos uutta myyntiä on tapahtunut tilitettävän kuukauden osalta. Jos sähköpostia ei kuulu, uutta tilitettävää sen kuun osalta ei siis harmillisesti ole.

Tuotteiden palautus

Myyntijakson aikana mahdollisesti myymättä jääneet tuotteet voidaan palauttaa takaisin postikulujen hinnalla. Lähetyksestä koituvat kuljetuskulut (5,90€) veloitetaan tällöin automaattisesti tilityksistä. Tuotteet voi myös vaihtoehtoisesti lahjoittaa hyväntekeväisyyteen, jolloin tilityksestä ei veloiteta lisäkuluja. Päätös myymättä jääneiden tuotteiden jatkosta tehdään jo tarjouksen hyväksymisvaiheessa ja päätös on sitova. Jos kuitenkin haluat muuttaa päätöstäsi, olethan tästä hyvissä ajoin yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse tai sähköpostitse.

Rajallisen varastokapasiteettimme vuoksi emme pysty säilyttämään tarjouksen ulkopuolelle jääneitä tuotteita useita kuukausia myyntijakson päättymiseen saakka. Tämän vuoksi tarjouksen ulkopuolelle jääneet tuotteet lähetetään heti seuraavana arkipäivänä tarjouksen hyväksynnän jälkeen takaisin toimituskulun (5,90€) hinnalla. Jos siis haluat tarjouksen ulkopuolelle jääneet tuotteet ja mahdolliset myymättä jääneet tuotteet takaisin, kuljetuskulu veloitetaan kahdesti.

Mahdollisten myymättömien tuotteiden palautus aloitetaan viimeisen tilityksen jälkeen “tyhjän kuukauden” päätyttyä, kun kaikki myydyt tuotteet on saatu kartoitettua. Lähetämme myymättä jääneet tuotteet kahden viikon sisällä tyhjän kuukauden päättymisestä.

 

MYY HETI – saat varman korvauksen tuotteista 

Myy heti -vaihtoehdolla pääset helposti eroon tarpeettomista vaatteista ja saat niistä korvauksen varmasti riippumatta niiden myyntimenestyksestä. Tarjouksen hyväksynnän jälkeen sinun ei tarvitse huolehtia enää mistään.

 • Rekki ostaa tuotteesi
 • Maksamme sinulle varmasti 35 – 40 % tarjouksessa esitetyistä tuotteiden myyntihinnoista 
 • Saat kertakorvauksen tilillesi 40 päivän kuluttua tarjouksen hyväksynnästä
Lue lisää MYY HETI - vaihtoehdosta:

Tarjous
Rekki ostaa tuotteesi ja maksaa niistä sinulle varmasti riippumatta tuotteiden myyntimenestyksestä. Tarjouksen hyväksynnän jälkeen, sinun ei tarvitse huolehtia enää mistään.

Korvaus
Maksamme 35-40 % tarjouksessa ilmoitetuista tuotteiden ulosmyyntihinnoista.

Myyntituottojen tilitys
Tiitys tapahtuu tarjouksessa määriteltynä maksupäivänä, joka on 40. päivää tarjouksen hyväksymisen jälkeen. 

Nämä käyvät kaupaksi NYT

Kausivaatteet
 • Ajattomat villakangastakit
 • Muhkeat neuleet
 • Neule- ja collegemekot
 • Hupparit
 • Nilkkurit ja saapikkaat
Brändit
 • Marimekko
 • Adidas
 • Tiger of Sweden
 • Levis
 • Filippa K
 • Monki
 • Blaa!
 • Gugguu
 • Molo
 • COS
 • Lindex

VOIT JOKO HYVÄKSYÄ TAI HYLÄTÄ TARJOUKSEN:

Jos hyväksyt tarjouksemme, maksamme mahdolliset myyntituotot tai kertakorvauksen tilillesi tarjouksen mukaisessa aikataulussa.

Jos haluat mahdolliset tarjouksen ulkopuolelle jääneet tuotteet takaisin itsellesi, vähennämme tuotteiden takaisinlähetyskulun 5,90 € tilityksestäsi.  Vaihtoehtoisesti voimme myös toimittaa tuotteet puolestasi hyväntekeväisyyteen. Teemme yhteistyötä Fidan kanssa. He käyvät noutamassa hyväntekeväisyyteen menevät tuotteet suoraan täältä toimipisteeltämme kaksi kertaa viikossa. 

Mikäli valitset myyntitilin, kysymme sinulta vasta myyntijakson päättyessä haluatko mahdolliset myymättömät tuotteet takaisin. Takaisinlähetys maksaa 5,90 €

Sinulla on täysi oikeus hylätä tarjouksemme.

Voimme tuolloin lähettää tuotteet takaisin sinulle tai viedä ne halutessasi hyväntekeväisyyteen Fidalle. Käsittely- ja varastointikulu 9,90 € sekä tuotteiden takaisinlähetys 5,90 € tulee maksaa ennen tuotteiden takaisinlähetystä.

Ja siinä kaikki! Eikös olekin helppoa? Tässä vielä muutama perustelu kokeilla Rekkiä:

Myynti Rekille tapahtuu täysin anonyymisti
Emme julkaise meille tuotteita myyvien tietoja koskaan missään.

Me huolehdimme kaikesta
Sinun ei tarvitse hinnoitella, laputtaa, lajitella tai kuvata vaatteita.

Toimit ekologisesti
Rekin avulla vaatteesi saavat uuden elämän ja samalla annat myös muille mahdollisuuden kestävämpään kulutukseen.

Heräsikö kysymyksiä? Lue Usein kysytyt kysymykset täältä Tilaa lähetyskoodi tästä!