Rekki on uusi verkkopalvelu pidettyjen brändien ostajille ja myyjille

 

Rekki kokoaa yhteen rakastettujen brändien hyvin pidettyjä ja tarkasti valittuja aarteita. Tee löytöjä järkihintaan tai anna omien vaatteittesi kiertää Rekin kautta uuteen kotiin mukavaa korvausta vastaan.
Rekki tarjoaa ekologisesti kestävän tavan shoppailla, ja toisaalta helpon tavan kierrättää tarpeettomat vaatteet – kaikki voittavat, myös kukkaro ja luonto!

Löytyykö kaapistasi vaatteita, joita et enää käytä?

Et ole ainoa.

 

Globaali vaatteiden tuotanto on tuplaantunut viimeisen 15 vuoden aikana ja samalla vaatteiden käyttöikä on merkittävästi vähentynyt. Tutkimusten mukaan osaa vaatteita saatetaan käyttää ainoastaan 7-10 kertaa, mikä tarkoittaa sitä, että kuluttajien kaappeihin jää ennätysmäärä vaatteita, joille ei löydy enää käyttöä.

Suomalainen tuottaa tekstiilijätettä vuosittain n. 13 kiloa, josta kierrätykseen menee tällä hetkellä vain 3 kiloa ja loput 10 kiloa päätyvät sekajätteen mukana polttoon. Tilanne on ympäristön kannalta kestämätön. 

Rekin avulla voit shoppailla kestävästi, antaa vaatteille uuden elämän ja uusia käyttökertoja ja samalla vähentää vaatteiden ympäristökuormitusta.

Rekin tiimi

Rekin tarina alkoi Tampereella syksyllä 2015. Olemme kasvaneet 4 hengen tiimistä 13 huipputyypin organisaatioksi, jonka sydämen asiana on saada kaapeissa tarpeettomana seisovat vaatteet kiertoon sekä olla mukana kehittämässä uudenlaista, kestävämpää kuluttamisen kulttuuria.

Suhtaudumme intohimoisesti kasvuun ja kansainvälistymiseen, huippuluokan asiakaspalveluun ja inspiroivaan ja motivoivaan työilmapiiriin.

 

Ura Rekillä?

Kiinnostaako työ vaatteiden, verkkokaupan ja kiertotalouden parissa? Etsimme jatkuvasti uusia Rekkiläisiä vahvistamaan tiimiämme. Katso avoimet paikat Rekin rekrysivulta tai laita avoin hakemus osoitteeseen bertta(at)rekki.fi.

Katso tästä avoimet paikat

Bertta Häkkinen
Toimitusjohtaja, perustajaosakas
bertta(at)rekki.fi
+358 44 362 8787

 

Rekin muut yhteystiedot

Tatu Sahrman
Perustajaosakas
tatu.sahrman(at)rekki.fi

Tero Ylönen
Perustajaosakas
tero.ylonen(at)rekki.fi