rekki-symbolit

Rekki on uusi verkkokauppa pidettyjen brändien ostajille ja myyjille.

Me ostamme tarpeettomat vaatteesi ja varmistamme sinulle mahdollisimman helpon ja vaivattoman myyntikokemuksen. Tyhjennä siis kaappisi tarpeettomasta ja ansaitse heti!

Rekki toimii täysin verkossa. Voit lähettää meille tuotteita kaikkialta Suomesta. Olemme avanneet verkkokaupan, jonka tarkkaan valikoidusta vaatevalikoimasta tuotteiden osto on sekä turvallista että kätevää.

ymparisto

Rekki ja ympäristö

Suomalaiset heittävät pois n. 13 kiloa tekstiilijätettä vuosittain. Vain 3 kiloa tästä menee kierrätykseen, loput 10 kiloa jätteeksi kaatopaikoille. Maailmanlaajuisesti vaatteita tuotetaan reilusti enemmän kuin niitä käytetään. Yhtälö on ympäristön kannalta kestämätön. Uuden ostamiselle on myös vaihtoehto.

Haluamme osaltamme olla mukana kehittämässä Suomeen kestävämpää kuluttamisen kulttuuria ja vaikuttaa positiivisesti yleiseen käsitykseen käytettyjen tuotteiden myynnistä ja ostosta.

Valitsemme Rekin valikoimiin vain laadukkaita, puhtaita ja ehjiä vaatteita, jotta ne löytäisivät uuden kodin nopeasti. Hylätyt tuotteet lähetämme asiakkaan luvalla eteenpäin hyväntekeväisyyteen tai materiaalin uudelleenkäyttöön.

Kuluta siis kestävästi, anna tavaroillesi uusi elämä ja vähennä ympäristöön syntyvää jätettä.

Rekin tiimi

 

Olemme neljän hengen tiimi, jonka intohimona on kehittää ihmisille uusia, parempia kaupan alan palveluita.

Rekin tarina alkoi Tampereella kesällä 2015. Uskomme, että voimme auttaa tekemään tarpeettomasta taas tarpeellista.