Rekki – Kilpailu- ja arvontasäännöt

Kilpailun/arvonnan järjestäjä

Kilpailun/arvonnan järjestää Omnichannel Retail Services Oy (jäljempänä Rekki). Kilpailun viestinnässä ja markkinoinnissa käytettävät kanavat (kuten Facebook ja muut sosiaaliset mediat) eivät ole millään tavalla mukana kilpailun/arvonnan järjestämisessä.

Kilpailuaika

Kilpailuaika alkaa maanantaina 1.11.2021 ja jatkuu tiistaihin 30.11.2021 kello 23:59 asti.

Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun voi osallistua lähettämällä myyntipaketin siten, että se on kirjattu lähetetyksi tai tuoduksi kilpailuaikana. Sellaisia myyntipaketteja, joista asiakkaan yhteystiedot eivät käy ilmi, ei huomioida kilpailussa. Kilpailussa huomioidaan sekä Postin ja Matkahuollon kautta lähetetyt paketit että Rekin Kalevan ja Pirkkalan Prismojen sekä Tampereen Sokoksen droppipisteiden kautta toimitetut paketit.

Kilpailu on avoin kaikille Suomessa vakituisesti asuville 18 vuotta täyttäneille henkilöille, jotka ovat osallistuneet kilpailuun kilpailuohjeita noudattaen.

Kilpailuun voi osallistua kuinka monta kertaa tahansa.

Omnichannel Retail Services Oy:n edustajat ja työntekijät eivät voi osallistua kilpailuun.

Osallistumiskelpoisuus

Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset kilpailijat kilpailusta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään kilpailua tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi. Kilpailun järjestäjän ja yhteistyökumppaneiden ne työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa, eivät voi osallistua arvontaan.

Palkinnot

Kilpailun palkintona on 5 kpl 50 € lahjakortteja Rekin verkkokauppaan ja 3 kpl 50 € lahjakortteja S-ryhmälle. Lahjakortit Rekin verkkokauppaan (5kpl) arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken ja lahjakortit S-ryhmälle (3kpl) arvotaan Kalevan ja Pirkkalan Prismojen sekä Tampereen Sokoksen droppipisteiden kautta toimitettujen pakettien kesken. Kaikki palkinnot arvotaan 7 vrk kuluessa kilpailuajan päättymisestä.

Kilpailun järjestäjä vastaa palkintojen toimituskuluista Suomessa ja mahdollisesta arpajaisverosta.

Palkintoa ei voi vaihtaa tai lunastaa käteisenä. Palkinnot arvotaan vain luonnollisille henkilöille. Yritysten/yhteisöjen osallistumista ei huomioida.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti voittajan valitsemisen ja arvonnan jälkeen. Voittajien nimet voidaan julkistaa arvontapäivänä tai sen jälkeen Rekin Facebook-sivuilla tai Instagram-profiilissa.

Mikäli kilpailun järjestäjä ei tavoita voittajaa 14 päivän kuluessa voittajan valinnasta ja arvonnasta, oikeus palkinnon saamiseen raukeaa.

Rekki toimittaa palkinnot voittajille mahdollisimman nopeasti kilpailun päätyttyä.

Palkinnot ovat henkilökohtaisia, eikä niitä voi muuttaa, myydä, luovuttaa eteenpäin tai vaihtaa rahaksi. Kaikki palkintojen vastaanottajat sekä kilpailuun osallistuvat henkilöt vapauttavat järjestäjän ja sen yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun. Voittajille ilmoitetaan tarkemmat tiedot palkinnon lunastamisesta sähköpostitse tai käytetyn osallitumiskanavan mahdollistamalla yksityisviestillä (Facebook/Instagram).

Osallistujien tiedot

Kilpailun järjestäjä kerää kilpailuun liittyen henkilöiden nimet ja sähköpostiosoitteet vain kilpailua varten eikä käytä kilpailun osallistuneiden tietoja mihinkään muuhun viestintään kuin kilpailua koskeviin mahdollisiin tiedotteisiin. Voittajien tunnistaminen tehdään heidän luovuttamansa sähköpostiosoitteen perusteella. Kilpailuun osallistuminen ei anna kilpailun järjestäjälle lupaa tai oikeutta markkinointiviestien lähettämiseen osallistujalle. Kilpailuun osallistujien osallistumisen yhteydessä antamat tiedot poistetaan kilpailun viimeistään 6 kk kuluttua kilpailun voittajien tavoittamisesta lukien.

Tekniset häiriöt

Järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä häiriöistä.

Säännöistä

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja kilpailun järjestäjän päätöksiä.

Kilpailun sääntöjen muuttaminen

Rekki pidättää oikeuden muuttaa kilpailun sääntöjä milloin tahansa.