Rekki – Facebookissa/Instagramissa järjestettävien kilpailujen ja arvontojen säännöt

 

Kilpailun/arvonnan järjestäjä

Kilpailun/arvonnan järjestää Omnichannel Retail Services Oy (jäljempänä Rekki). Facebook/Instagram ei ole millään tavalla mukana kilpailun/arvonnan järjestämisessä.

Kilpailuaika

Kilpailuaika alkaa 11.12.2019 ja jatkuu sunnuntaihin 15.12.2019 kello 23:59 asti.

Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun voi osallistua joko Instagramissa tai Facebookissa tai molemmissa. Kilpailuun osallistutaan kommentoimalla Facebook ja/tai Instagramin kilpailukuvaan, jotka on julkaistu ke 11.12.2019 @prelovedbyrekki Instagram tilillä ja @rekki.fi Facebook tilillä.

Kilpailu on avoin kaikille Suomessa tai Virossa vakituisesti asuville 18 vuotta täyttäneille henkilöille, jotka ovat osallistuneet kilpailuun kilpailuohjeita noudattaen.

Kilpailuun voi osallistua kuinka monta kertaa tahansa.

Omnichannel Retail Services Oy:n edustajat ja työntekijät eivät voi osallistua kilpailuun.

Osallistumiskelpoisuus

Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset kilpailijat kilpailusta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään kilpailua tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi. Kilpailun järjestäjän ja yhteistyökumppaneiden ne työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa, eivät voi osallistua arvontaan.

Palkinnot

Kilpailun palkintona on 30 € lahjakortti (2 kpl) Rekin verkkokauppaan. Palkinto arvotaan kaikkien kilpailuun/arvontaan osallistuneiden kesken 7 vrk kuluessa kilpailuajan päättymisestä. Yksi (1 kpl) palkinnoista arvotaan Facebook-kuvassa osallistuneiden kesken ja toinen (1 kpl) Instagram-kuvassa osallistuneiden kesken.

Kilpailun järjestäjä vastaa palkintojen toimituskuluista Suomessa ja mahdollisesta arpajaisverosta.

Palkintoa ei voi vaihtaa tai lunastaa käteisenä. Palkinnot arvotaan vain luonnollisille ihmisille. Yritysten/yhteisöjen osallistumista ei huomioida.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti voittajan valitsemisen ja arvonnan jälkeen. Voittajien nimet voidaan julkistaa arvontapäivänä tai sen jälkeen Rekin Facebook-sivuilla.

Mikäli kilpailun järjestäjä ei tavoita voittajaa 14 päivän kuluessa voittajan valinnasta ja arvonnasta, oikeus palkinnon saamiseen raukeaa.

Rekki toimittaa palkinnot voittajille mahdollisimman nopeasti kilpailun päätyttyä.

Palkinnot ovat henkilökohtaisia, eikä niitä voi muuttaa, myydä, luovuttaa eteenpäin tai vaihtaa rahaksi. Kaikki palkintojen vastaanottajat sekä kilpailuun osallistuvat henkilöt vapauttavat järjestäjän ja sen yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun. Voittajille ilmoitetaan tarkemmat tiedot palkinnon lunastamisesta sähköpostitse tai käytetyn osallitumiskanavan mahdollistamalla yksityisviestillä (Facebook).

Osallistujien tiedot

Kilpailun järjestäjä ei kerää kilpailuun liittyen mitään tietoja osallistujista erilliseen tietokantaan. Voittajien tunnistaminen tehdään osallistumiskanavan tarjoamien käyttäjäprofiiliin liittyvien julkisten tietojen perusteella.

Tekniset häiriöt

Järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä häiriöistä.

Säännöistä

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja kilpailun järjestäjän päätöksiä.

Kilpailun sääntöjen muuttaminen

Rekki pidättää oikeuden muuttaa kilpailun sääntöjä milloin tahansa.