Kevään aurinkoiset kelit tuovat mukanaan iloa ja energiaa. Ystävänpäivää vietetään 14. helmikuuta, jolloin tavataan ihmisiä erilaisten puuhien ympärillä. Koska eri ympäristöt ja aktiviteetit vaativat omanlaisensa pukeutumisen, kokosin Rekin valikoimasta asukokonaisuuksia erityyppisille treffeille.

Ensitreffit – kaikki peliin

Ensitreffeillä luodaan ensivaikutelma, jolloin päälle halutaan laittaa parasta. Treffejä sovitaan erilaisiin hetkiin ja paikkoihin, jolloin myös pukeutumisen tulee olla kohdallaan. Erilaiset toiminnalliset museot, kuten Tampereella sijaitseva Vapriikki tai Helsingin tiedekeskus Heureka sopivat erinomaisesti tapaamispaikaksi.

Tässä kokonaisuudessa kelpaa kierrellä ihastelemassa historiallisia taideteoksia tai tieteellisiä keksintöjä. Asussa  on yhdistettynä siisti kauluspaita rentoon neuleeseen. Revittyjen farkkujen ja upeiden nahkanilkkureiden combo tuo kivaa kontrastia asuun.

Kuvan tuotteet löytyvät jutun lopusta.

Oi ihania väriyhdistelmiä! Yhdistelemällä ennakkoluulottomasti räväkämpiä sävyjä saa asulla tuotua esiin persoonaa. Naisellinen kokonaisuus koostuu upeasta Samsøe & Samsøen nahkahameesta ja Acnen kevyestä topista.

Kuvan tuotteet löytyvät jutun lopusta.

Actiontärskyt

Mikä olisikaan oivallisempi tapa välttää hiljaiset hetket, kuin toiminnallinen aktiviteetti. Ensitreffeille sopii mainiosti vaikkapa biljardimittelöt ja seikkaulunhaluisille suosittelen pakohuonepeliä. Päälle kannattaa sujauttaa sellaiset vaatteet, joissa liikkuminen on helppoa ja mukavaa.

Kuvan tuotteet löytyvät jutun lopusta.

Ykköset päälle

Ei pidä unohtaa pariskuntien yhteisiä illanviettoja. Treffeillä käyminen ja pynttäytyminen aika ajoin piristää kummasti yhteiseloa. Miltä kuulostaisi teatteri-ilta tai kolmen ruokalajin illallinen? Ykköset päälle siis!

Tässä kerrassaan upeassa pitsimekossa yhdistyvät täydellisesti klassinen sekä rohkean kokeileva tyyli. Kauniit Fendin korkokengät näyttävät upeilta ja tuntuvat hyviltä jalassa. Kultaiset korut lisäävät kivasti särmää kokonaisuuteen.

Kuvan tuotteet löytyvät jutun lopusta.

Friendzone ystävänpäivätreffit

Ystävänpäivänä suomalaiset tapaavat perinteisesti ystäviään. Mikäs olisikaan sen mukavampaa kuin kerääntyä yhteen muistelemaan menneitä ja suunnittelemaan tulevaa. Tänä vuonna ystävänpäivä sattuu keskiviikolle, joten sopivaa tekemistä ystäväporukassa voisi olla rennon rempseä illanvietto kotikokkailujen parissa.

Upeat Coachin saapikkaat sopivat asuun kuin asuun. Farkut ja hempeän vaaleanpunainen neule yhdessä luovat lämminhenkisen tunnelman.

Lisää hempeitä löytöjä kannattaa käydä kurkkaamassa täältä!

Kuvan tuotteet löytyvät jutun lopusta.

 

Löytöjä päivän puuhiin etsimään täältä!

Ihanaa ystävänpäivää kaikille!

Viivi / Rekki


Kuva 1: Paita, neule, housut, kengät

Kuva 2: Hame, toppi, korkokengät, laukku

Kuva 3: Paita, housut, kengät

Kuva 4: Mekko, laukku, kengät, rannekoru, kaulakoru

Kuva 5: Neule, farkut, laukku, saapikkaat