Mekot kuuluvat ehdottomasti omaan lempivaate-kategoriaani. Ne ovat mukavia, monikäyttöisiä ja helppoja – eli kaikkea mitä vaatteelta voi toivoa! Keräsin tähän postaukseen ideoita, miten yhden mekon saa toimimaan monissa eri tilanteissa. Voit siis saada asuideoita suosikkimekkosi ympärille sesongin, tilanteen ja fiiliksen mukaan.

Keväiseen arkipäivään

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Sukkahousujen paksuus lämpöasteiden mukaan, ja viileämmällä kelillä kävelykengille passeli vaihtoehto voisi olla saapikkaat. Asu on siisti ja sopii hyvin töihin! Samalla siinä on rentoa tyttömäisyyttä, joka piristää harmaata arkea.

Mukavat kävelykengät kevääksi löydät täältä.

Viileän kesäillan juhliin

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Onko kesällä tiedossa vaikkapa valmistujaisia? Arkinenkin mekko yhdistettynä siroihin korkoihin luo asuun myös tiettyä ryhtiä, joka sopii hienompiin juhliin. Aina ei tarvitse ostaa uutta mekkoa joka juhlia varten! 😉

Siistejä korkokenkiä löydät täältä ja näyttävät korut juhlaan puolestaan täältä.

Festareille tai puistopiknikille

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Eipä olisi ehkä heti uskonut, että saman mekon voi pukea sekä valmistujaisiin että festaribileisiin! Useista vaatekappaleista on yllättävän moneksi, kun käyttää hiukan mielikuvitusta ja kokeilee rohkeasti hassuiltakin tuntuvia yhdistelmiä. Aina ei välttämättä onnistu, mutta harjoitus ja oman tyylin tuntemus auttavat tässä!

Kerrospukeutuen kylmempiin kausiin

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Mekot mielletään monesti kesään tai kevääseen. Lämpimän kokonaisuuden saa kuitenkin aikaiseksi kerroksia lisäämällä! Paksut leggingsit ovat turvallinen vaihtoehto, mutta räväkämpään lookkiin voisi kokeilla myös jeggingsejä tai nahkahousuja. Ulkotakin alle voi pukea vielä ohuemman neuletakin ja lisätä asusteeksi villaisen baskerin, ja näin ei takatalvikaan pääse yllättämään.

Kaikkia valikoimamme mekkoja pääset selaamaan täältä. Olethan huomannut, että suodata-valikon kautta pääset selaamaan tarkemmin rajattuja kategorioita kuten juhlamekkoja ja arkimekkoja.

Hauskoja ja toivottavasti myös onnistuneita tyylikokeiluja omien lempivaatteidesi parissa! 🙂

Terkuin,

Hanna


Kuva 1: Mekko, neule, kengät, lompakko

Kuva 2: Korkokengät, laukku, koru

Kuva 3: Liivi, tennarit, reppu, koru

Kuva 4: Takki, huivi, laukku, kengät