Negatiivinen ja positiivinen vetävät toisiaan puoleensa, kun taas kaksi positiivista hylkivät toisiaan. Tämä luonnollinen sääntö pitää paikkaansa yhdessä jos toisessakin asiassa, mutta kuinka totta vastakohtien viehätys on pukeutumisen kohdalla? Tyylitajuisen ja uskaliaan pukeutujan kohdalla se on ehdottomasti totta. Vastakohtia voi kekseliäästi tuoda omaan pukeutumiseensa esimerkiksi yhdistämällä toisiinsa sellaisia vaatekappaleita, jotka eivät tavallisesti kulkisi käsi kädessä.

Pilvisesti alkanut viikko innoitti minua käyttämään mielikuvitustani ja kokosinkin tähän postaukseen muutamia omia suosikkejani Rekin miesten valikoimasta. Toivottavasti näillä vinkeillä sinäkin voit tuoda omaan pukeutumiseesi uusia ja ennen kaikkea kiinnostavia elementtejä!

Kiinnostavuutta materiaaleilla

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Yhdistelemällä rohkeasti toisiinsa vastakkaisia materiaaleja, luovat vaatteet toinen toistaan täydentävän kokonaisuuden. Tässä asussa pehmeää neuletakkia täydentää materiaaliltaan jämäkämpi, laadukas nahkarotsi. Keltaisen neuleen väri ei hyppää liikaa silmille, kun kontrastinen nahkatakki ja yksinkertaiset farkut hillitsevät sitä. Yhdistettynä mukaviin kaupunkisneakereihin on rento asu valmis arjen menoihin.

Klassisesta kasuaaliksi

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Näin kesäaikaan miesten pukeutumisessa yksi kiinnostavimmista asuista on raikas ja hillitty, kuitenkin muista erottuva puku. Bongasinkin meiltä Rekiltä erittäin mainion vaihtoehdon, nimittäin tämän upean vaaleansinisen Tiger of Swedenin puvun. Yhdistämällä ryhdikkääseen pukuun sporttiset tennarit ja valkoisen t-paidan, muuttuu kokonaisuus klassisesta kasuaalimmaksi. Modernin ja nuorekkaan lisän saat kääntämällä housujen lahkeet pari kertaa ylöspäin. Tällä kelpaa lähteä afterworkeille!

Valikoimamme muita tyylikkäitä pikkutakkeja ja puvunhousuja pääset katsomaan täältä.

It’s in the details

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Vastakohtien kanssa leikittelyä voi kokeilla turvallisesti kätkemällä sen yksityiskohtiin. Mainiona esimerkkinä on solmion ja taskuliinan värien vastakkainasettelu. Oikeanlaisella väriyhdistelmällä viimeistelet kokonaisuuden, jossa molemmat korostavat toisiaan tyylikkäästi. Tämän linkin takaa pääset katsomaan meidän solmiovalikoimaamme. Samanlaista vastakkainasettelua voi kokeilla myös yhdistelemällä erilaisia kuvioita!

Jos haluat selata koko miesten valikoimaa, pääset sinne tämän linkin takaa.

Aurinkoisempaa juhannusviikkoa toivoen,

Marko


Kuva 1: Takki, neule, farkut, tennarit

Kuva 2: Pikkutakki, suorat housut, t-paita, tennarit

Kuva 3: Takki ja taskuliina, kauluspaita, kravatti