Heipä hei!

Tänään näppäimistön äärellä kirjoittelee Andrea. Sateinen syysaamu, harmaa taivas. Päälle valikoituu helppo, kokomusta asu. Kuulostaako tutulta? Eri värien yhdistäminen pukeutumisessa ei ole niin helppoa, mitä sen ehkä ajattelisi olevan. Värit kuitenkin piristävät ilmettä sekä kirkastavat olemusta niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. Tässä blogissa neuvon väriyhdistelmiä, jotka toimivat yhteen vuodesta toiseen. Tiesithän, että verkkokaupassamme voit suodattaa tuotteita myös värin perusteella.

Sininen + valkoinen

Rauhallinen sininen yhdistettynä raikkaaseen valkoiseen on miellyttävä väriyhdistelmä, joka toimii niin arki- kuin juhlapukeutumisessakin. Miesten arkiasussa on yhdistetty klassinen valkoinen palmikkoneule rennon farkkupaidan päälle. Naisellisessa, esimerkiksi toimistolle sopivassa lookissa, ryhdikäs valkoinen bleiseri toimii katseenvangitsijana muuten hillityn tyylikkäässä asussa.

Ruskean eri sävyt

Ruskean eri sävyt pelaavat hyvin yksiin vuodenajasta riippumatta. On vaaleanruskeaa, tummanruskeaa, kylmiä sekä lämpimiä sävyjä. Uskalla yhdistellä niitä rohkeasti keskenään!  Näissä syysasuissa ruskean eri vivahteet luovat trendikkään, yhtenevän kokonaisuuden. Vinkki: Voit valita ruskean eri sävyjä myös oman ihonsävysi perusteella: Jos ihosi sävy on punertava, sopivat lämpimät ruskean sävyt sinulle parhaiten. Jos taas ihosi sävy on kellertävämpi, kokeile viileää ruskeaa.

Vaaleanpunainen + vaaleansininen

Nämä värit täydentävät upeasti toisiaan muodostaen hempeän, naisellisen lookin. Toimiva vaihtoehto on myös yhdistää jompaan kumpaan väriin vaaleankeltaista!

Musta + valkoinen + punainen

Kolme klassista väriä. Luotettava musta, ajaton valkoinen sekä katseenvangitsija punainen. Punainen väri tuo hauskaa särmikkyyttä asuun kuin asuun. Vinkki: jos värien käyttö pukeutumisessa tuntuu alkuun haastavalta, kokeile aloittaa pienin askelin. Sipaus kirkasta huulipunaa, värikäs hiuskoriste tai näyttävämpi huivi kirkastaa heti ilmettäsi huomattavasti!

Oranssi + harmaa

Syksyn must-yhdistelmä! Tässä miesten asussa oranssi farkkupaita on yhdistetty trendikkäisiin, harmaisiin ruutuhousuihin. Tyylin viimeistelee kävelykengät sekä tyylikäs lakki. Vinkki: Kokeile yhdistää oranssin kanssa myös rauhoittavaa maastonvihreää!

Toivottavasti tästä blogista oli sinulle apua. Uskalla kokeilla rohkeasti eri väriyhdistelmiä! Se on loistava tapa oppia, mikä väriyhdistelmä toimii juuri sinulle. 

Syysterveisin, Andrea


Kuva 1: palmikkoneule, farkkupaita, farkut, tennarit

Kuva 2: mekko, jakku, korkokengät, laukku 

Kuva 3: trenssi,palmikkoneule, housut, tennarit, aurinkolasit

Kuva 4: ruskea kukkamekko, nahkatakki, mokkasaappaat, laukku

Kuva 5: palmikkoneule, farkkuhame, tennarit, pikkulaukku

Kuva 6: vaaleanpunainen neule, kauluspaita, mom jeans

Kuva 7: ruudullinen kauluspaita, punaiset housut, tennarit, trenssi

Kuva 8: kauluspaita, hame, käsilaukku, huivi, punaiset tennarit

Kuva 9: farkkupaita, ruutuhousut, nahkakengät, lakki