Usein kaupasta ihastuksissa ostettu vaate jääkin käyttämättä ja syitä voi olla monia. Onneksi, yhä useampi tekee päätöksen antaa itselleen tarpeettomaksi jääneille vaatteille lisää käyttöikää myymällä sen eteenpäin, esimerkiksi Rekin avulla. Me Rekillä pyrimme löytämään mahdollisimman monelle näistä vaatteista uuden omistajan ja samalla haluamme kannustaa ihmisiä tekemään kestävämpiä kulutusvalintoja tarjoamalla vaihtoehdon uuden ostamiselle.

Minkälaisen matkan vaatteet sitten kulkevat Rekillä päätyäkseen uuteen käyttöön? Katsotaanpa!

Kun käyttämättä jääneet vaatteet on valittu ja paketti saapuu varastollemme, menee se käsittelyyn tuoteasiantuntijoillemme, joiden äärimmäisen harjaantuneet silmäparit käyvät jokaisen tuotteen huolellisesti läpi. Vaatteen brändi, kunto, sesonkiin sopivuus ja Rekillä myyvyys määrittävät tuotteen hinnan.

Tuotteista tarkistetaan kulumat, ja että kaikki osaset toimivat. Koska on kyse second handista, saa niissä toki olla pieniä käytön jälkiä. Asiantuntijamme arvioivatkin ammattitaidolla ja kokemuksella myyntiin vaikuttavat tekijät.

Tuotteiden läpikäynnin jälkeen myyjälle lähetetään tarjous jonka hyväksymistä tuotteet odottavat Rekkilän tarjousalueella. Kun tarjous on hyväksytty, on tuotteet valmiina siirtymään kuvauspisteelle tuotekuvaukseen.

Kuvauksen jälkeen vaatteen matka jatkuu varastointiin. Kaikki vaatteet viikataan siisteihin pinoihin, jonka jälkeen ne ovat valmiita hyllytettäväksi. Hyllyttäessä vaatteen omaan yksilöityyn tunnukseen yhdistetään hyllypaikan tieto. Nyt vaate on valmis siirtymään julki verkkokauppaan. Tuotteet julkaistaan myyntiin 14 päivän sisällä tarjouksen hyväksynnästä – usein jo muutaman päivän kuluessa 😊

Löytäessäsi kaupastamme juuri sen second hand -aarteen, joka hurmaa sinut, se pakataan kierrätettävään pakkaukseen ja lähetetään matkaan! Ja näin teidän yhteinen matka voi alkaa. <3

Kas näin! Viikoittain sadat second hand – aarteet löytävät uuden kodin ja päätyvät vielä uudelleen käytettäväksi. Laittamalla itsellesi tarpeettomat vaatteet ja asusteet kiertoon, teet ekologisesti vastuullisen valinnan, ja samalla annat myös muille mahdollisuuden kestävämpään kulutukseen <3

Suoraan myynnin aloitukseen sekä vaatepaketin rekisteröimiseen pääset täältä. Kattavat ohjeet kuinka toimia, kun haluat toimittaa meille paketin, löydät täältä.

 

Aurinkoista kesää toivottaa,

Marika