Yksinkertaista, aikaa kestävää ja laadukasta. Näillä sanoilla kuvailisin vaatekaapin kulmakiviä. Ensimmäisenä mieleeni tulee jostain syystä yksiväriset t-paidat ja farkut. Vaatekaapin kulmakivet voivat kuitenkin olla paljon muutakin ja jokaiselle ne ovat vähän eri asia. Pääideana on se, että ne kestävät sinulla pitkään ja niiden ympärille on helppo rakentaa useita asuvaihtoehtoja. Sen lisäksi niiden tulisi olla juuri sinulle sopivia vaatekappaleita. Näin ollen “vaatekaappi on täynnä, mutta ei mitään päällepantavaa” -ilmiö jää vähille.

Helpoiten itselleen sopivat kulmakivet paljastuvat kiireisinä aamuina, jolloin et ehdi ajatella ja nappaat vaatteet intuitiolla. Kiinnitä huomiota minkä tyyppisten vaatteiden puoleen useimmiten käännyt.

Vaikkakin yksinkertaisia ja yhdisteltävissä moniin eri vaatekappaleisiin, vaatekaapin kulmakivien ei tarvitse olla tylsiä. Valitse neutraalit värit ja kuosit sekä itsellesi sopivat mallit ja yhdistely voi alkaa!

Laadukas neule

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Laadukas neule on hyvä olla ympäri vuoden. Kesällä illan viiletessä se näyttää nätiltä mekon kanssa ja syksyllä tyylikkäältä hameen kaverina. Talvella elät siinä. Kerrostamalla kauluspaidan neuleen kanssa, rento neule saa uuden ilmeen.

Lisää neuleita löydät täältä.

Siisti kauluspaita

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Siisti kauluspaita on ehkä kulmakivien kulmakivi. Hameeseen yhdistettynä olet valmis treffeille, farkkuihin huolettomasti työnnettynä kahville kaverin kanssa. Pelkästään käärimällä hihat tai avaamalla nappeja, muutat kauluspaidan ilmettä asuun sopivaksi.

Shoppaile kauluspaitoja täältä.

Tyylikäs jakku

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Yksi tärkeä kulmakivi on tyylikäs jakku. Kun omistat yhden hyvin istuvan jakun neutraalissa värissä, voit yhdistellä sitä monenlaisiin asuihin ja tilaisuuksiin.

Valkoinen t-paita on varma valinta. T-paita ja farkut on jo itsessään rennon tyylikäs asu ja luovat hyvän pohjan tyylitellymmälle vaihtoehdolle. Lisää vaatekaapin kulmakiviä löydät #luottovaate ja #basic alta 🙂

Toivottavasti sait intoa lähteä yhdistelemään erilaisia kulmakiviä keskenään! Kuinka monta eri asua saat yhdestä kauluspaidasta?

Ihanaa saapuvaa kevättä!

Terkuin,

Sanni


Kuva 1: Neule, hame, koru, laukku, kengät

Kuva 2: Paita, housut, laukku, koru, kengät

Kuva 3: Jakku, paita, farkut, kengät, laukku, kello