Aurinko paistaa, lumi narskuu jalkojen alla ja pakkanen nipistelee poskia – talvi on mahtavaa aikaa ulkoiluun ja liikkumiseen! Yksi varmasti yleisimmistä uudenvuodenlupauksista on liikunnan lisääminen ja talvi ei missään nimessä ole este sen onnistumiselle.

Tammikuun alku innosti minut keräämään parhaat talviurheilu -löydöt Rekin valikoimasta sekä pohtimaan, mitkä ovat must have -tuotteita talvella liikkumiseen.

Pakkaspäivän reippailuihin

Kuvan tuotteet löytyvät jutun lopusta.

Lämpimät untuva- ja toppavaatteet ovat ehdottomia varusteita talviurheilijan vaatekaapissa. Erityisesti lasketteluvaatteet ovat erityisen toimivia, sillä ne ovat lämpimiä, kevyitä ja lähes poikkeuksetta lumilukoilla varustettuja. Lasketteluvaatteet onkin hyvä heittää päälle niin reippailuun, rinteeseen kuin pulkkamäkeenkin!

Hikeä pintaan

Kuvan tuotteet löytyvät jutun lopusta.

Avainsana vauhdikkaampaan talviurheiluun – kuten juoksulenkille – on kerrospukeutuminen. Käyttämällä urheiluun suunniteltuja alu- ja välikerrastoja, voi suhteellisen kylmälläkin säällä käyttää samaa juoksutakkia kuin syksyllä. Lämmön kannalta on tärkeää pitää huoli, että pää, kädet ja erityisesti nilkat ovat suojattu kylmältä. Jäisille keleille kannattaa tavalliset juoksukengät vaihtaa talvijuoksuun suunniteltuihin tai käyttää nastoja.

Kehon ja mielen rentoutukseen

Kuvan tuotteet löytyvät jutun lopusta.

Talvella ei tarvitse aina lähteä ulos liikkumaan, vaan mahdollisuudet sisäurheiluun ovat lukemattomat! Vaikkapa jooga on hyvää vastapainoa vauhdikkaammalle liikunnalle tai työnteolle. Mukava huppari pitää lämpimänä rauhallisemmilla tunneilla ja tekninen t-paita puolestaan siirtää hikeä pois iholta vaativimmilla tunneilla.

Haasta itsesi tänä vuonna kokeilemaan täysin uutta lajia – saatat vaikka löytää uuden lempiharrastuksen! Kurkkaa Rekin valikoimasta urheiluvaatteet uusiin lajikokeiluihin tai tuomaan puhtia jo tuttuihin lajeihin. Naisten valikoimaa pääset tarkastelemaan täältä ja miesten urheiluvaatteita puolestaan pääset selaamaan tämän linkin takaa.

Reipasta alkanutta vuotta! <3

Inka/Rekki


Kuva 1: Untuvatakki, toppahousut, välikerrastopaita, kengät, karvalakki.

Kuva 2: Juoksutakki, urheiluhousut, lenkkarit, kännykkäpussi, panta.

Kuva 3: Huppari, t-paita, trikoot, treenikengät.