Vielä on kesää jäljellä – ja siksi esittelenkin tämän viikon blogissa ihania kesäisiä vaatteita valikoimastamme. Koska tiedostan kuitenkin, että syksy jossain kohtaa saapuu, ovat nämä myös puettavissa hieman viileämpiin keleihin 😉

Hihatonta menoa

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Meidän valikoimasta löytyy toppeja jokaiseen tyyliin ja makuun! Ensisijaisesti topit ovat toki kesävaate, mutta ne ovat erityisen näppäriä mihin vuodenaikaan vaan erityisesti tanssilattialla joratessa tai vaikkapa jakun tai neuleen kanssa yhdistettynä. Valitsin tähän postaukseen kuitenkin vielä selkeästi kesäisen raikkaita yksilöitä.

Selaa valikoimamme toppeja täältä.

Säärtä näkyviin

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Erityisesti midi-mittaiset hameet ovat olleet tänä kesänä supersuosittuja myös meillä Rekillä, joten jos mieluisan kaupasta bongaa, kannattaa se napata heti ostoskoriin! Hameet yleisestikin ovat täydellisiä niin kesään kuin sukkisten kanssa myös pitkälle syksyyn.

Lisää hameita löydät tämän linkin takaa.

Viileneviin kesäiltoihin

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Tänäkin vuonna se on osoitettu – Suomen kesä voi kelien puolesta tarkoittaa melkeinpä mitä vaan! Siitä syystä kannattaakin kaapista löytyä tummien lisäksi myös vaaleampia neuleita, takkeja tai liivejä. Tummat vaatteet näyttävät helposti kesällä liian tunkkaisilta, kun taas vaaleat toimivat hyvin ympäri vuoden. Toki tässäkin asiassa asukokonaisuus ja oma tyyli ratkaisee.

Selaa kevyitä takkeja täältä ja neuleita puolestaan tämän linkin takaa.

Popoilla koreasti

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Tennarit, loaferit ja kevyet nilkkurit toimivat suurimman osan vuodesta! Kesällä erityisesti yhdistämällä rennot, tai jopa hieman rouheat, kengät mekon tai hameen kanssa saa asusta näppärästi siistin, mutta rennon.

Loppuun vielä rekkiläisen vinkki: shoppailessa Rekillä kannattaa ehdottomasti hyödyntää meidän inspiroidu-sivulta löytyviä avainsanoja. Omia suosikkejani ovat vuodenaika-avainsanat kuten #kesään ja #syksyyn sekä enemmän tyyliä kuvaava #räväkkä ja vau-efektin herättävä #aarre . Ihanan kesäinen on myös meidän uusin tulokas #boheemi <3 Kerro meille kommenteissa, mikä on sinun suosikki avainsanasi ja miksi? 🙂

Kesäisin terkuin,

Inka


Kuva 1: Sininen toppi, koralli toppi, raitatoppi, kukkatoppi

Kuva 2: Raitahame, midi-hame, farkkuhame

Kuva 3: Neule, liivi, takki

Kuva 4: Paksupohjaiset tennarit, mokkatennarit, loaferit, nilkkurit