Ihanan lämmin syksy ja sen värikäs ruska on hemmotellut meitä jo pitkään. Mukava syyspukeutuminen valtaa kadut ja kaapista saa kaivaa esiin rouheat maiharit sekä lämpimät nilkkurit. Jos kenkävalikoimasta uupuu vielä täydelliset syyskengät, meiltä Rekiltä löytyy paljon ihania vaihtoehtoja! Keräsin alle muutamia poimintoja valikoimastamme, toivottavasti jotkut niistä olisivat sinun uudet suosikit 🙂

Naiselliset nilkkurit

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Syyspukeutumiseen kuuluu vuodesta toiseen ajattomat nilkkurit. Korolliset nilkkurit skarppaavat ja päivittävät asun kuin asun. Tälläiset kengät sopivat kivasti työpukeutumiseen yhdistettynä toiseen klassikkoon; trenssitakkiin! Ajattomat klassikot toimivat vuodesta toiseen, jonka vuoksi niissä kannattaa panostaa laatuun.

Lisää nilkkureita löydät täältä.

Räväkät maiharit

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Maiharit sopivat yksinkertaisesti kaikkiin syksyn lookkeihin. Rouheat kengät antavat pukeutumiseen rockahtavaa vibaa ja niillä on mukava kävellä pitkiäkin päiviä kaupungilla. Maiharit saavat jatkaa vielä pitkälle alkutalveen, kunhan niihin mahtuu ohut villasukka!

Trendikkäät saapikkaat

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Näyttävät saapikkaat jatkavat voittokulkuaan tänäkin vuonna. Polven yli menevä malli on imartelava ja antaa asulle naisellisen loppusilauksen. Yhdistä saapikkaat neulemekkoon ja muhkeaan tekoturkistakkiin ja olet valmis viikonlopun viettoon!

Saapikasvalikoimaan löydät tämän linkin takaa.

Käytännölliset kumisaappaat

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Myös käytännöllisyys on nykypäivänä trendikästä; tyylikkäitä kumisaappaita vilkkuu katukuvassa sateisina syyspäivinä keltaisten sadetakkien kaverina. Enää vesilätäköitä ei tarvitse kiertää kaukaa ja lähimetsään voi lähteä ystävän kanssa kävelylle, vaikka sataisikin. Ysäriltä tutut kömpelöt Nokian kumpparit voi jättää lapsuusmuistoihin ja rokata tänä syksynä kauniita ja itsensä näköisiä kumisaappaita.

Jos näistä ei löytynyt juuri sinulle täydellisiä syyskenkiä, kannattaa kurkata loputkin Rekin kenkävalikoimasta! Sivuvalikosta pystyy kätevästi suodattamaan kengät värin ja koon mukaan.

Aurinkoista loppusyksyä!

– Nelly


Kuva 1: Vihertävät nilkkurit, mokkanilkkurit, nahkanilkkurit

Kuva 2: Bootsit soljilla, näyttävät bootsit, nahkabootsit

Kuva 3: Saapikkaat tekoturkisyksityiskohdilla, pitkävartiset saapikkaat, nahkasaapikkaat

Kuva 4: Nilkkurimalliset kumpparit, tyylikkäät kumpparit, käytännölliset kumpparit