Rekkiläisten tyylit-postaussarjassa seuraavana vuorossa minä, eli Sonja.

Jo hyvin varhaisessa iässä kiinnitin huomiota pukeutumiseeni ja siihen, mitä mielestäni muiden ihmisten vaatteet ja tyyli viestittävät. Muoti ja pukeutuminen ovat aina kiehtoneet minua siitä syystä, että mielestäni tyylillä on syvällisempi merkitys. Jopa silloin, kun käydään nopeasti verkkareissa lähikaupassa.

Tyylini koki jälleen kerran muodonmuutoksen loppukesästä kun minulla tuli vuosi täyteen Rekillä. Tietyllä tapaa muoti ensimmäistä kertaa konkretisoitui minulle vasta tässä työssä, sillä täällä käsittelen satoja (ellei tuhansia) vaatteita viikottain.

Päivittäin vaatteita käsitellessä olen alkanut arvostamaan laatua ja materiaaleja. Edellä mainitun lisäksi minussa asuu kapinallinen ja samalla huoleton sielu, joka arkena pukeutuu lämpimästi mutta vapaa-ajalla räväkkä asenne saa vallan. Toisinaan on vaikeaa löytää naisten vaatteista asenteeltaan sopivia vaatteita ja siksi minulta löytyy myös miesten vaatteita sekä unisexmalliston aarteita.

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Rakastan näyttävyyttä ja tällä tarkoitan isoja, maskuliinisia printtejä, epäsovinnaisia kokonaisuuksia sekä leikkisyyttä. Niin ristiriitaiselta kuin se voi kuulostaa tärkeää on myös vaatteiden mukavuus. Ikuisena grungetyylin ystävänä suosiossani ovat mustat ja tummat vaatteet sekä bootsit tai muut raskaat kengät.

Arkena kulmakiveni asustuksessani ovat:

Mukavuus, sillä kyykin, kurottelen ja liikun työpäivän aikana todella paljon ja vaatteiden pitää liikkua kehon mukana päivän ajan.

Huolettomuus, vetäisen hiukset nutturalle, sipaisen meikkivoidetta ja muotoilen kulmat. Yläosa on usein rento ja lämmin. Alaosan pitää olla joustava, sillä minulla on herkkä maha, joka turpoaa lähes kaikesta. Kangashousut sekä legginsit ovat päivän pelastus.

Pilkettä silmäkulmassa, tuovat värikkäät silmälasit, rusetti päässä, korut tai erikoinen printti tai kuvio vaatteissa.

Tsekkaa Rekin mukavat vaatteet täältä ja lämpimät neuleet täältä.

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Vapaa-ajalla, viikonloppuisin sekä juhliin tykkään laittautua äärimmäisen paljon ja se tarkoittaa myös, että siinä kestää aikaa. On ihanaa ottaa aikaa vain itselleen. Vapaa-ajan minä voi poiketa työminän tyylistä todella paljon, sillä tykkään leikitellä vaatteilla enkä ole uskollinen millekään tietylle tyylille.

Kulmakiveni vapaa-ajan pukeutumiseen ovat:

Vahva tyyli ja rohkea meikki (riippuen toki tilaisuudesta)

Naisellisuus, salainen aseeni, jonka otan käyttöön oikeissa tilanteissa, kuten illanvietossa ystävien kanssa. Työminä on maskuliininen mutta vapaa-ajan minä on oikea hurmuri, vaikka itse niin sanonkin 😉

Asenne, en voisi kuvitellakkaan lähteväni illanviettoon tai juhliin kantamatta vaatteitani arvokkaasti. Hyvä ryhti ja positiivinen asenne ovat kaiken a ja o.

Hästägillä persoonallinen ja aarre teet näyttäviä ja itsevarmuutta tuovia löytöjä. Kurkkaa myös:

Saapikkaat ja nilkkurit

Arkimekot

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Itsevarmuus ja hymy ovat silti ehdottomasti AINA luottovalinta jokaiseen päivään riippumatta siitä, mitä tyyliä edustat. Tähän pieni vinkki: flirttaile itsesi kanssa eteisen peilistä ennen kuin aloitat uuden päivän – äläkä koskaan sano pahasti itsestäsi! <3

Tyylileikkejä toivotellen,

Sonja


Kuva 1: Takki, paita, farkut, laukku, saappaat, aurinkolasit

Kuva 2: T-paita, hame, saappaat, pussukka

Kuva 3: Takki, mekko, laukku, puhelimen kuoret, tennarit