Tänään kurkistetaan taas hieman Rekkilän kulissien taakse ja tutustutaan minun, eli Sannin, pukeutumistyyliin. Kun puhutaan mun tyylistä, voidaan sillä tarkoittaa vähän mitä vaan, sillä se vaihtelee vikkelään. Tämä näkyy kirjavassa vaatekaapissa, jonka sisältö ei aina ole välttämättä kovin yhteensopiva. Kolme asiaa on kuitenkin pysynyt omassa tyylissäni tärkeinä kautta vuosien: kauniit ja naiselliset linjat, värikkyys sekä erityisesti mekot. Tykkään myös yhdistellä niin sanotusti vastakohtia, kuten vanhaa ja uutta tai hempeää ja rockahtavampaa.  Enkä minäkään ole jäänyt immuuniksi tällä hetkellä vallitsevalle vintage-villitykselle. Rakastan eri menneiden aikakausien tyylejä, ja shoppailenkin suurimmaksi osaksi kirpputoreilla ja vintageliikkeissä.

Tässä muutama itselleni tyypillinen asukokonaisuus, joista toivottavasti inspiroidut!

Luottovalinta arkeen

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Tykkään käyttää hameita ja mekkoja niin pitkälle syksyyn kuin mahdollista. Neuleella ja nilkkureilla asusta saa enemmän säähän sopivan. Hyvä vaihtoehto nilkkureille on pitkävartiset saapikkaat, jotka antavat yhdessä ruutuhameen kanssa hieman 60-luvun tuntua.

Lisää Rekin valikoiman nilkkureita löydät täältä ja saappaita puolestaan täältä.

Pirteän punaista

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Punainen väri on mun ikuinen lemppari. Se piristää ilmettä ja kiinnittää huomiota. Kauniin muodon asuun saa laittamalla löysemmän paidan korkeavyötäröisen ja tiukemman hameen kanssa. Sama toimii loistavasti myös korkeavyötäröisten farkkujen tai housujen kanssa. Asun kengät ovat mielestäni ihan mahtavan persoonalliset!

Lisää persoonallisia tuotteita pääset selaamaan tämän linkin takaa.

Klassinen pikkumusta

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Jos viikonloppuna lähdetään ulos, minulla on lähes poikkeuksetta päällä pikkumusta. Rakastan klassisen kauniita korkokenkiä, mutta olen aivan liian mukavuudenhaluinen käyttämään niitä. Jätän korkokengät siis tärkeimpiin tilaisuuksiin ja yhdistän pikkumustaan kauniit ballerinat. Koruja en arkisin juurikaan käytä, mutta viikonloppuisin saatan panostaa ja käyttää yksinkertaista kaulakorua.

Selaa muita valikoimamme pikkumustia täältä.

Tältä näyttää mun tyyli ja myös tämän tyyppisiä vaatteita ja asusteita meiltä Rekiltä löytyy paljon. Mukavaa syksyn jatkoa!

Terkuin,

Sanni


Kuva 1: Neule, hame, laukku, nilkkurit

Kuva 2: Hame, pusero, kengät, laukku

Kuva 3: Mekko, kengät, laukku, koru