Meillä on täällä Rekkiläisten keskuudessa monenmoista tyyliä ja nyt on mun, eli Piian, vuoro esitellä minkälaisista vaatteista ja asusteista mun tyyli rakentuu. Tykkään panostaa luottovaatteisiin ja vaatekaapin värikirjo koostuukin yksinkertaisista sävyistä. Tasaväristä tyyliä piristämään käytän usein raidallisia tai kukkakuvioisia puseroita. Näiden lisäksi mun vaatekaapista löytyy tosi paljon luottoneuleita. Erilaiset takit ja tennarit on myös mun heikkous ja niitä onkin päässyt kertymään monessa eri värissä ja mallissa.

Viime vuosien aikana oma tyyli on vahvistunut ja linja muuttunut yhä selkeämmäksi. Nykyään tulee satsattua enemmän ajattomiin vaatteisiin, joita on keskenään helppo yhdistellä. Hillitty värivalikoima vaatteista tuo myös lisää yhdisteltävyyttä ja helpottaa arjen asuvalintoja.

Jottei oma tyyli jäisi liian tylsäksi, olen kerännyt oman vaatekaapin valikoimaan hattuja sekä erivärisiä kaulahuiveja, joilla saa lisää persoonaa ja väriä jokapäiväiseen pukeutumiseen.

Luottoasu

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Mun all time favorite -asu on nahkatakki, hyvät tennarit ja vaaleat farkut. Nahkatakki on paras välikauden takki, koska se vaan sopii niin helposti kaiken kanssa! Toimivin luottoyhdistelmä nahkatakin kanssa on vaaleat farkut ja raitapaita. Tietysti tähän asuun kuuluvat myös tennarit. Aina pitää olla vähintään muutama tyylikäs pari. Parhaat tennarit ovat tietysti mukavat, sporttiset ja hyvännäköiset. Värinä pitää ehdottomasti olla musta tai valkoinen. Tämä yhdistelmä on just eniten mua, ja odotankin jo innolla kevättä, että pääsee taas vetämään nahkatakin päälle ja aurinkolasit silmille.

Lisää nahkatakkeja löydät täältä ja farkkuja voit puolestaan selata täältä.

Laadukkaat neuleet

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Nykyään kaipaa laatua ja mukavuutta aiempaa enemmän, ja varsinkin näin talvikauden vielä vallitessa lämpimät neuleet on osoittautuneet erittäin tärkeiksi – etenkin kovilla pakkaskeleillä. Parhaita ovat rennot löysät neuleet, jotka toimivat usein kivasti kiiltäväpintaisten keinonahkahousujen kanssa. Mustien housujen ja siistien nilkkureiden kanssa look on rennon tyylikäs. Ajattomat ja laadukkaat neuleet myös kestävät vuodesta toiseen, eikä niitä voi olla koskaan liikaa!

Viime aikoina olen myös innostunut hatuista. Ne vaan sopivat asuun kuin asuun. Kaiken lisäksi ne pelastavat huonon tukkapäivän ja antavat kivan lisän muuten hillittyyn tyyliin. Usein käytän neuleen ja mustien housujen kanssa hattua asun piristykseksi.

Neulevalikoimaan pääset tästä ja täältä löydät valikoimamme päähineet.

Kukilla väriä

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Vaikka muutoin asuvalintani koostuu yksinkertaisista sävyistä ja luottovaatteista, ovat vaatekaappini värikkäimmät vaatteet usein kukkakuvioituja puseroista. Kukkakuvioidut puserot toimivat mainiosti niin töissä kuin afterworkeillä tai drinkeilläkin! Kukkakuosi antaa aina kivan naisellisen lisän pukeutumiseen ja tuo väriä. Kukkapuseroiden kanssa voi jo sitten vähän irrotellakkin ja yhdistää asuun jonkun muunkin väriset housut kuin mustat! Kukkakuosi on aina trendikästä ja raikasta. Etenkin näin kevättä kohti mentäessä kukat ja värit pukeutumisessa lisää aurinkoista kevätfiilistä.

Siinäpä vähän ajatuksia mun tyylistä – toivottavasti tykkäsit! Jos lähestyvät kevät on herättänyt sunkin sisäisen shoppailijan, voit kurkata Rekin valikoimat keväiset löydöt täältä.

Aurinkoisia kevätpäiviä toivottaa,

Piia


Kuva 1: Takki, paita, farkut, kengät, laukku, aurinkolasit

Kuva 2: Neule, housut, hattu, nilkkurit

Kuva 3: Kukkapaita, housut, ballerinat, laukku