Heipä hei!

Tällä kertaa ruudun toisella puolen kirjoittelee yksi Rekkilän uusimmista vahvistuksista – Andrea. Tässä postauksessa pääsette kurkistamaan millainen on minun tyylini.

Olen luonteeltani iloinen, hassutteleva persoona. Rakastan seikkailuja, auringonlaskuja ja lakritsia! Pyrin elämään elämääni mahdollisimman huolettomasti hetkessä nauttien ja se näkyy myös pukeutumisessani. Rakastan rennon tyylikkäitä asukokonaisuuksia. Simppeleitä yhdistelmiä, monikäyttöisiä asuja, jotka soveltuvat moniin eri tilanteisiin. Aamulla pukeutuessaan ei aina tiedä, mihin päivä vie! Luotan pukeutumisessa hyvään fiilikseen. Jos asu tuntuu hyvältä päällä, uskon sen myös näyttävän hyvältä. Usein vaatekriisin iskiessä, useita vaatteita sovittaessa, lopulta päälle valikoituu se ensimmäisenä sovitettu, fiiliksellä valittu asu. Luota aina fiilikseen! Kun vaatekaapissa on vain #luottovaatteita, tämä onnistuu helposti!

Suosin maanläheisiä, selkeitä sävyjä. Suosikkivärini pukeutumisessa on ehdottomasti beigen eri sävyt. Voisi ajatella, että saman sävyisiä vaatteita on helppo yhdistää keskenään, mutta joskus se voi olla haastavaa, jottei lopputulos ole tylsä. Siirrytään kuitenkin nyt kurkistamaan, millaisia yhdistelmiä minä valitsin mahtavasta verkkokaupastamme!

Vielä on kesää jäljellä

Kesäisin pukeutuminen on mukavan huoletonta. Kesävaatteiden käyttöaika Suomessa on kuitenkin harmillisen lyhyt. Onneksi shortseilla pärjää viileämpinäkin päivinä, kun yhdistää ne lämpöiseen neuleeseen sekä korkeavartisiin kenkiin. Ajaton pikkulaukku täydentää tämän arkiasun!

Tyylikkäästi after workeille

Tässä asussa voisin lähteä viettämään iltaa suoraan töistä. Päivällä yhdistäisin tunikan kanssa lyhyet pyöräilyshortsit, maiharit sekä suuren repun. Illaksi asusteet vaihtuvat sirompiin ja yksityiskohtaisempiin. Käärmeennahkakuosi tuo kivaa särmää muuten melko simppeliin asuun. Kengissä sekä mekossa yhdistyvät nyöritetyt yksityiskohdat.

Pehmeyttä alkavaan syksyyn

Kesän jälkeen on mukavaa vaihtelua kaivaa taas syysvaatteet kaapista. Kesän keveyden jälkeen tiukat farkut tai raskaat takit voivat kuitenkin aluksi tuntua epämiellyttäviltä päällä. Siksi pukeudunkin usein syksyllä rentoihin, pehmeisiin neulevaatteisiin. Suosin miellyttäviä, hengittäviä ja laadukkaita materiaaleja. Tähän kokonaisuuteen yhdistin pehmeät neuloshousut sekä palmikkoneuleen. Asun kruunaa laadukas huivi, mukavat kengät sekä näppärä säilytyskotelo puhelimelle.

Mars seikkailulle!

Aina ei voi olla varma minne vapaapäivä kuljettaa. Siksipä päälleni valikoituu silloin rennot farkut ja mukava collegepaita. Räväköille farkuille naisellista vastapainoa tuovat röyhelömäiset tennarit. Ja tottahan toki seikkailulla on oltava reppu matkassa, jonne mahtuu kaikki tarvittavat tavarat! Kurkkaa täältä koko reppu- ja laukkuvalikoimamme.

Ajattoman trendikäs

Mekko on aina tyylikäs ja helppo asuvalinta. Syksyisin yhdistän mekkoon korkeavartiset saappaat. Valitsemani mekko on ajattoman trendikäs, näyttävänä yksityiskohtana toimivat levenevät hihat. Kultaiset yksityiskohdat viimeistelevät tämän ajattoman asukokonaisuuden.

Toivottavasti onnistuin inspiroimaan teitä oman tyylinne löytämisessä! 🥰

Ihania elokuisia päiviä toivottaa,

Andrea