Moni Pirkanmaalainen on saattanutkin jo huomata, että Rekki on löytänyt uuden toimitilan! Saimme iloksemme jonkin verran huomiota paikallisissa medioissa, ja nyt ajattelimme kirjoittaa muutosta myös tänne blogiimme.

Muuton myötä meillä on parhaillaan käynnissä tietenkin muuttoale! Poimin tällä kertaa alekategoriastamme nimenomaan Nanson tuotteiden ympärille syksyiset asut. 

Lisää tilaa

Meillä on kunnianhimoisia, mutta saavutettavissa olevia kasvutavoitteita ja ryhdyimme etsimään uutta toimitilaa jo alkuvuodesta 2020. Loppukesästä tärppäsi, kun Bertta kävi ensimmäistä kertaa Nansotalolla Nokialla. Monelle Nokialaiselle iso tiilirakennus rautatieaseman vieressä on hyvin tuttu – onhan rakennus ollut siinä jo lähes sata vuotta!

Nansotalo on nimensä mukaisesti ollut Nanso Group Oy:n tuotantokäytössä vuosina 1921-2016. Tiesitkö muuten, että nimi Nanso tulee yrityksen alkuperäisestä nimestä Nokian Kutomo ja Wärjäys Oy? Uusi toimitila neljännessä kerroksessa on monilta ominaisuuksiltaan meille erinomainen, mutta paikan historia on aivan erityisen valloittava. Nansotalossa on paljon muitakin toimijoita ja vielä vapaita tilojakin, mutta on hienoa ajatella, että me ja Nanso jaamme sekä vaatteet että aatteet.

Housut, kauluspaita, avokkaat, laukku

Historian havinaa

Löysimme tulevan varastomme seinältä esimerkiksi nostalgisen julisteen, jossa oli taukojumppaohjeita ompelutyön lomaan, tehdastyöntekijöiden kalentereita kymmenien vuosien takaa ja paljon tekstiilialan työvälineitä, joita emme edes tunnista! Kellarin kätköistäkin löytyneet henkarit, tyhjät hyllyt ja rekit saavat taas vaatteita kantaakseen. Itse asiassa Nanson historia yltää myös Nansotalon ulkopuolelle – nimittäin Nokian ihka ensimmäinen kerrostalo, Nansolinna, on aikoinaan rakennettu Nanson työntekijöitä varten. 

Nanson tuotteita nähdään meillä Rekilläkin paljon, ja niitä löytyy myös allekirjoittaneen vaatekaapista. Brändin historiaan en kuitenkaan ollut juurikaan tutustunut ennen Nokialle muuttoa, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan – kannattaa ehdottomasti vilkaista yrityksen lyhyt historiikki täältä. Vastuullisuus on luonnollisesti meidän yrityksellemme tärkeä asia, ja oli ilo lukea Nanson sivuilta myös siitä. Meillä on siis paljon yhteistä, vaikka toiminta onkin erilaista.

Mekko, nilkkurit, laukku

Operoimme vielä toistaiseksi sekä Nokialta että Sarankulmasta käsin, mutta tarkoituksena on muuttaa lopulta kaikki prosessit Nansotalolle. Esimerkiksi vaatepaketin lähettämiseen Matkahuollon tai Postin kautta muutto ei vaikuta mitenkään. Eli jos olet rekisteröinyt vaatepakettisi sivuillamme, saamassasi sähköpostissa olevat Matkahuollon ja Postin lähetystunnukset ovat yhä sellaisenaan voimassa. 🙂 Tuotteet voi halutessaan myös tuoda suoraan Nansotalolle – siihen löytyy ohjeet täältä.  

Tilauksia tai mahdollisia tarjouksen ulkopuolelle tai myymättä jääneitä tuotteita ei valitettavasti ole enää mahdollista noutaa. Toimitusajat tilauksille ovat samat kuin ennenkin, eli 1-5 vuorokautta kuljetusyhtiöstä riippuen. Asiakkaan näkökulmasta muuttomme ei siis tarkoita muuta, kuin entistä enemmän ihania, käsinpoimittuja second hand -helmiä verkkokauppaamme! Niitä pääset tuktimaan tietenkin täältä. 🙂

Loppuun haluan vielä koko Rekin poppoon puolesta kiittää Nokiaa ja Nansotaloa lämpimästä vastaanotosta. <3

Kirpeää syksyn jatkoa kaikille!

Toivoo,

Hanna


Kommentti artikkeliin “Rekki Nansotaloon!

  1. Kirsi Gustafsson sanoo:

    Kiitos ihanasta takista. Oli just sellainen ko kuvassa luvattiin ja tuli perille ajallaan. Hyvää jatkoa teille tyttäret ja teemme kauppoja jatkossakin.

Kommentointi on suljettu