Second hand rantautui Tampereen Sokokselle kesäkuussa 2021. Osasto onkin sinulle ehkä jo tuttu Rekin somen kautta, tai ehkäpä olet jo käynyt tekemässä löytöjäkin osastoltamme? Kerrotaan kuitenkin vielä vähän tarkemmin mistä on kyse, jos myymälämme ei sinulle vielä ole tuttu 😊

Keväällä 2021 Sokos ja Rekki löysivät toisensa ja ainutlaatuinen second hand -myymälä avattiin Tampereen Sokoksen 3. kerrokseen. Samalla Sokoksesta tuli yksi neljästä paikasta Pirkanmaan alueella, johon asiakkaan on mahdollista jättää myyntiin tulevien tuotteiden paketti Rekin vastaanottopisteelle.

Tampereen Sokoksen Rekki-osastolla on noin 400 tuotteen valikoima. Vaatteet, laukut, kengät ja asusteet ovat ajankohtaisia, sesonkiin ja muotitrendeihin sekä Sokoksen valikoimaan sopivia. Osastoltamme löytyy vaatteita ja asusteita niin arkeen kuin juhlaankin. Valikoimassa on runsas määrä aina sesonkiin sopien mm. neuleita, kenkiä ja laukkuja, puseroita, mekkoja, takkeja. Pääosin valikoima koostuu naisten vaatteista, ja myös miehille löytyy valikoidut rekilliset suosikkituotteita.

Sokoksella on mahdollisuus sovittaa tuotteita ja niiden maksu käy näppärästi Sokoksen omilla kassoilla. Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus (huomioithan, että Sokokselta ostettuja tuotteita ei voi palauttaa varastollemme Nokialle).

Lisäksi Sokoksen -2. kerroksesta löytyy Rekin droppipiste, johon voit ostosreissulla käydä tiputtamassa paketin toimitettavaksi meille 😊 Paketti päätyy Sokokselta varastollemme Nokialle, jossa tuotekäsittely tapahtuu.

Saamme usein kysymyksen, miten voi saada omat tuotteet myyntii Rekin Sokoksen osastolle? Kaikki tuotteet Sokokselle valikoidaan varastollamme sesongin ja kysynnän mukaan ja valinta tehdään poimimalla sopivat tuotteet meille jo myyntiin valikoitujen tuotteiden joukosta. Valikoima täydentyy noin kerran viikossa, eli mikäli haluat pysyä ajantasalla aina uusista tuotteista, kannattaa poiketa myymälässä viikoittain!

Mitä mieltä sinä olet second handin saapumisesta Sokokselle ja joko olet päässyt poikkeamaan osastollamme? 😊 Entä onko sinulla mielessä jotain toiveita tai palautetta koskien valikoimaamme pop up -myymälässä, kommentoi alle!

 

Hauskoja ostoshetkiä toivottelee,

Heidi