Moikka! Seuraavaksi tiedossa pieni sneak peak muutaman viikon takaiseen Rekkilässä järjestettyyn projektiin. Marraskuussa oli jälleen aika Rekin lookbook kuvauksille, joista on muodostunut joka syksyinen perinne. Lookbook-kuvaukset ovat meille iso ja mieluisa päivä monessakin mielessä – usean Rekkiläisen panostuksella saadaan aikaan tehokas päivä tuottaa kuvia ja päästää luovuus valloilleen asujen suunnittelussa ja hyödyntäessä meidän tiimiläisten vahvuuksia ja osaamista. Vieraaksi saadaan aina kameran eteen ihania ja innokkaita malleja ja näin ollen hekin pääsevät tekemään juttua, josta nauttivat.

Itse tuotetuilla kuvilla haluamme luoda juuri meidän näköistä, samaistuttavaa ja helposti lähestyttävää kuvamateriaalia sekä tuoda second hand -tuotteita esiin inspiroivasti. Kuvauksissa asukokonaisuudet on aina koottu omasta kaupastamme löytyvistä vaatteista ja asusteita. Lopulliset kuvat tulevat sitten käyttöön sekä verkkosivuillemme, että kaikenlaiseen markkinointiin.

 

Lookbook-kuvauksia suunnitellaan jo hyvissä ajoin ja tekemistä riittää aina aikataulun suunnittelusta mallien etsintään ja kuvaustarpeiden hankintaan. Itse kuvauspäivänä paikan päällä onkin melkoista hulinaa! Samalla kun meikkaaja loihtii ensimmäiselle mallille ihanat meikit ja hiukset, kuvaaja valmistelee kuvauspisteen ja asuista vastaavat viimeistelevät asukokonaisuuksia.

Ensimmäiset hetket kuvauksessa on aina hieman jännittyneitä, mutta mallin lempimusiikilla ja rennolla meiningillä pääsee äkkiä vauhtiin niin, että aika hujahtaa hetkessä. Toisinaan suunniteltuun asuun vaihtuikin lennosta laukku tai takki, tiuhaan tahtiin joku kävi korjailemassa hiussuortuvia ojennukseen ja välillä katseltiin ruudulta, että millaista kuvamateriaalia on tullut. Naurua ei päivästä puuttunut!

Päivän päätteeksi useita satoja kuvia kameran muistikortilla, oli kuvaukset onnistuneesti pulkassa. Vielä hetki odotellaan lopullista kuvasatoa saatavaksi esille, mutta pian varmasti tekin pääsette näkemään tuotoksia meidän kaupassa shoppaillessanne.

Ihanaa joulunaikaa ja loppuvuotta<3


Toivoo,Heidi