Vaatteiden myynti on nyt entistäkin helpompaa – Rekillä on auki neljä droppipistettä eri puolilla Pirkanmaata. Paketin lähetyksen sijaan paketin voi tuoda lähimmälle pakettien vastaanottopisteelle. Ehkäpä oletkin jo huomannut lähimmän droppipisteen kauppareissullasi?

Rekin missio on pidentää hyväkuntoisten merkkivaatteiden elinkaarta. Halusimme tuoda asiakkaille mahdollisuuden laittaa oma vaatepaketti helposti kiertoon, kuten kauppareissun yhteydessä. Yhteistyön Pirkanmaan Osuuskaupan myötä, avasimme kolme vaatteiden vastaanottopistettä ympäri Pirkanmaata. Droppipisteet löytyvät Pirkkalan Prismasta, Kalevan Prismasta sekä Tampereen Sokokselta. Neljäs droppipiste sijaitsee Nokian Nansotalossa.

Droppipisteet toimivat itsepalveluperiaatteella. Asiakas rekisteröi myytävät tuotteet Rekin verkkosivuilla ja tiputtaa ne sen jälkeen droppipisteeseen. Droppipisteeltä vaatteet lähtevät Rekille kuntotarkastukseen ja hinnoitteluun. Jokainen Rekissä myytävä vaate on läpäissyt laatukriteerit: se on puhdas, ehjä, nykymuodin mukainen brändituote.

Miten droppipiste toimii?

  1. Rekisteröi vaatepaketti helposti ja vaivattomasti tästä.
    Lue kattavat ohjeet myynnin aloitukseen täältä.

  2. Varmista, että paketin sisältä löytyy yhteystietosi ja tiputa paketti droppipisteelle
    Valitse vaatteet ja pakkaa ne kuljetuksen kestävään pakettiin, kuten pahvilaatikkoon tai kestokassiin. Muista laittaa paketin sisään paperille saamasi RK-koodi sekä yhteystietosi.

  3. Hyväksy tarjous ja myynti voi alkaa!
    Käymme tuotteesi läpi yksitellen ja koostamme niistä tarjouksen. Saat tarjouksen sähköpostiisi ja sen hyväksyttyäsi myynti voi alkaa.

Mistä löytää droppipiste?

Tampereen Sokos
Droppipiste sijaitsee -2 kerroksessa liukuportaiden oikealla puolella. Osoite on Hämeenkatu 21, 33200 Tampere.

Kalevan Prisma
Droppipiste sijaitsee naisten pukeutumisen osastolla asiointipisteen vieressä. Osoite on Sammonkatu 75, 33540 Tampere.

Pirkkalan Prisma
Prisman infopisteen asiakaspalvelijat vastaanottavat paketin. Osoite on Kenkätie 4, 33950 Pirkkala.

Nansotalo
Droppipiste sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa pääovien jälkeen, wc-tilojen vieressä. Voit tuoda paketin arkisin klo 7:00 – 16:00. Osoite on Tanhuankatu 2, 37100 Nokia.

 


Tehdään yhdessä tarpeettomasta tarpeellista!

Terkuin,
Rekin iloinen tiimi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *