Alkukesän helteet näyttävät hiipuneen, ainakin hetkeksi, ja sään viiletessä on taas aikaa panostaa shoppailuun. Rekin valikoima on kasvanut vauhdilla ja joukosta löytyy vaikka mitä ihanuuksia! Valikoimassa on useita laadukkaita tuotteita klassikkobrändeiltä ja paljon persoonallisia näyttäviä vaatteita. Päätin helpottaa teidän shoppailuhetkiä ja etsiä Rekin valikoimasta ihanimmat ja parhaimmat aarteet.

Laatua arkeen

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Farkut ovat meille monelle tärkein luottovaate ja nämä Guccin farkut ovat todellinen aarre arkeen! Tyttömäisten ja persoonallisten farkkujen kanssa toimii tietysti söpö raitapaita. Pirtsakka laukku ja laadukkaat nahkaballerinat täydentää rennon arkisen asun.

Kukkaloistoa kengistä

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Wou, mitkä Pradat! Ihanat kukkakuosiset korkokengät ovat näyttävät ja toimivat muunkin kuin mekon kaverina. Siistit housut ja hempeä pusero sopivat asuun viemättä huomiota upeilta kengiltä. Tällä asulla kelpaa lähteä lasilliselle tai vaikka teatteriin. Näitä ajattomia ihanuuksia kelpaa esitellä!

Uskalla erottua

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Kesän juhlapukeutumisessa saa rohkeasti erottua väreillä ja siksi tämä ihana italiainen Luisa Spagnolin mekko onkin todellinen helmi kesän juhliin! Kauniin koristellun pääntien ja niskassa olevan söpön silkkisen rusetin ansiosta asu ei koruja kaipaa. Mekko on raikas muttei liian räiskyvä, jonka ansiosta värejä on helppo lisätä asuun söpön pikkulaukun ja mekon yksityiskohtiin sopivien korkokenkien avulla.

Toivottavasti bongasit postauksesta kesäistä täydennystä omaan vaatekaappiisi. Olemme poimineet valikoiman aarteita myös kauppaan avainsanan #aarre taakse, kurkkaa myös, mitä sieltä löytyisi!

Ihanaa kesää ja upeita aarrelöytöjä toivottaen,

Piia


Kuva 1: Paita, farkut, ballerinat, laukku, aurinkolasit

Kuva 2: Pusero, farkut, kengät, aurinkolasit

Kuva 3: Mekko, laukku, kengät