Meiltä on muutamaan otteeseen toivottu enemmän miehille suunnattua sisältöä kanaviimme. 🙂 Olemme tästä toiveesta erittäin iloisia – ja ryhtyneetkin kokoamaan entistä useammin asukollaaseja myös miesten valikoimasta!

Tuotteiden linkit löytyvät kuvien alta.

Luottovaatteet

Erityisen laaja arsenaali miehille löytyy kauluspaitojen puolelta! Klassiset ruutu- ja raitakuosit ovat aina tyylikkäitä, ja niitä löytyy meiltäkin paljon. Myös farkkupaidat eri sävyisinä säilyttävät suosionsa sesongista toiseen. Kauluspaita on siitä hauska vaatekappale, että sama malli toimii niin juhlassa kuin vaikka metsähommissakin – vain materiaali ja istuvuus on erilainen. 

Vinkki: kun pohdit jonkun paidan sopivuutta itsellesi, kannattaa ottaa mitat jostain sinulta jo löytyvästä ja hyvin istuvasta paidasta. Sitten voit verrata niitä mittoja meidän tuotekuvauksesta löytyviin mittoihin.

Toppaliivi, ruutupaita, farkut, tennarit

Neuleet

Syksy on neuleiden aikaa! Selvästi suosituimpia brändejä tässä kategoriassa ovat Gant, Hugo Boss ja Tommy Hilfiger. Näillä merkeillä materiaalitkin ovat kohdallaan. Jos tavallinen villapaita tuntuu liian kutisevalta ajatukselta, kannattaa kokeilla merinovillaa. Se on ehdottomasti oma suosikkini: ei kutita, on miellyttävän ohut mutta silti erittäin lämmin. Oikein huollettuna (kannattaa vilkaista tämä blogipostaus viime syksyltä!) merinovillaneule kestää käytössä todella pitkään. 

Alla olevaan asuun kuitenkin valitsin vähän persoonallisemman pooloneuleen yhdistettynä ruutuhousuihin. Valikoimaa löytyy siis moneen tyyliin! 🙂

Neule, housut, kengät

Juhlaan ja vapaa-aikaan

Laadukkaat puvut ovat usein melko arvokkaita hankintoja. Meiltä löytyy onneksi niitäkin ja vieläpä upouusia huokeammilla hinnoilla. 🙂 Puvun kohdalla istuvuus on erityisen tärkeää, ja olemmekin pyrkineet ottamaan puvuista mahdollisimman paljon mittoja. Jos jokin mietityttää, niin lisätietoja voi aina kysyä asiakaspalvelustamme! Tilauksillamme on aina 30 vuorokauden palautusoikeus, joten aikaa sovittamiseen on reilusti. Kannustamme kuitenkin pohtimaan tilausta huolellisesti välttääksemme ylimääräisiä edestakaisia lähetyksiä – lisää palautuskäytönnöistämme voit lukea täältä.

Puvut ovat ainoita tuotteita, jotka myymme setteinä.

Puku

Jos urheiluvaatteet kaipaavat päivitystä, niin ainakaan näitä ei kannata ohittaa! Tarkistamme aina kaikki meille myyntiin tulevat vaatteet – niiden tulee olla ehjiä ja eikä niissä saa olla häiritseviä tuoksuja, joten myös treenivaatteiden tilaaminen on turvallista.

Vinkki: Tuotteita on sivuillamme melko paljon, joten ne kannattaa suodattaa oman koon tai vaikkapa suosikkibrändin mukaan!

Saamme uutuuksia kolmesti viikossa: tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin. Näinä päivinä on parhaat mahdollisuudet tehdä löytöjä, ennen kuin joku muu ehtii. 😉

Farkkutakki, collegepaita, housut, tennarit

Olisi huippua kuulla mitä löytöjä te miehet olette Rekiltä tehneet! 🙂 Myös kaikki ideat ja palautteet ovat enemmän kuin tervetulleita.

Huikeaa syksyn jatkoa!

Toivoo,

Hanna