Jos oman vaatekaapin valikoima alkaa kyllästyttää, kokeile löytää uutta inspiraatiota pukeutumiseen poikaystävän vaatekaapilta. Parhaita lainattaviahan ovat isot t-paidat, mukavat kotihousut ja aamutakki, mutta tarkkaan kun katsoo, voi mukavien kotikuteiden lisäksi löytää uutta maustetta omaan pukeutumiseen.

Skarpit kauluspaidat

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Iso kauluspaita on ennen kaikkea mukava, mutta näytät se päällä myös skarpilta ja edustavalta. Pitkän kauluspaidan alle voi pukea leggingsit mukavuuden maksimoiseksi ja lisätä paljon koruja, joiden avulla look näyttää tarkkaan harkitulta.

Pehmeät collegepaidat

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Kylminä talviaamuina haluaisi lähteä ovesta ulos kääriytyneenä peittoon. Melkein saman fiiliksen saa, kun kaivaa poikaystävän kaapista isoimman ja pehmeimmän hupparin tai collegepaidan! Alle paljon kerroksia, muhkea huivi kaulaan ja maiharit jalkaan.

Täältä löydät lisää supermukavia collegeita pakkasille!

Laadukkaat perusteepparit

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Miehiltä löytyy usein ajattomia ja simppeleita perusvaatteita, joista yksi on tietenkin t-paidat. Miesten puolelta löytyvät kuvioinnit ja printit ovat usein myös hieman eri henkisiä, mitä naisten vaatteista löytää. T-paidat sopivat minkä kanssa tahansa! Asuun saa mielenkiintoista kontrastia yhdistämällä sellaisen esimerkiksi hameen ja tennareiden kanssa.

Lisää luottopaitoja arkeen pääset tsekkaamaan täältä ja täältä.

Oversized takit

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Jos olet innokas leikittelemään tyylilläsi enemmänkin, lainaa poikaystävältäsi esimerkiksi takkia! Usein vastakohtia yhdistelemällä saa katseenvangitsevia kokonaisuuksia; isokokoinen takki yhdistettynä naiselliseen mekkoon. Mielestäni paras puoli miesten takeissa on ehdottomasti povitaskut!

Miesten kevyiden takkien -osastolta kannattaa etsiä väljiä farkku- ja bombertakkeja kevääseen!

Poikaystävän lisäksi voi myös kokeilla kämppäkaverin kanssa, miltä vaatevaraston tuplaaminen tuntuu, kun voi puolin ja toisin lainailla vaatteita keskenään. Toivottavasti näistä löytyi inspiraatiota uuden vuoden tyylikokeiluihin!

Rentoa alkanutta vuotta ✨

Nelly


Kuva 1: Kauluspaita, housut, nilkkurit, laukku, koru, aurinkolasit

Kuva 2: Collegepaita, farkut, kengät, pipo

Kuva 3: Paita, hame, tennarit

Kuva 4: Farkkutakki, mekko, laukku, nilkkurit