Onko Rekin outlet sinulle jo tuttu? Avasimme viime vuonna sivuillemme oman outlet-osaston, josta löydät valikoimasta poistuvia tuotteita 30 %:n alennuksella. Bongasin outletista joitakin superihania tuotteita, joista inspiroituneena halusin koota teille muutaman eri asun kesänviettoon.

Viikonlopun brunssille

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Onko mitään ihanampaa aloitusta päivälle, kuin aurinkoinen brunssi lempparikahvilan terassilla ystävän seurassa? Pirteän värinen toppi ja kuviolliset housut ovat loistava kombo viikonlopun rientoihin!

Räväkkään illanviettoon

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Räväkkä mutta rento leoparditunika ja värilliset jeggingsit ovat omiaan illanviettoon! Tämä asu on paitsi näyttävä ja trendikäs, myös mukava. Skarpit asusteet viimeistelevät kokonaisuuden.

Rentoon grillijuhlaan

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Grillailu lienee suomalaisten suosikkiharrastuksia näin kesällä – ja miksikäs ei! Rento kokoontuminen ruoan äärelle on eittämättä parhaita tapoja nauttia iltaan saakka paistattelevasta auringosta. Kuviollinen viskoosimekko on mainio valinta grillijuhlaan, sillä se ei kaipaa runsaasti asusteita ja siinä on mukava viettää vaikka koko päivä. Kimaltavat sandaalit lisäävät kokonaisuuteen ripauksen juhlavuutta.

Säväyttäen juhlaan

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Kesään kuuluu lukematon määrä eri juhlia aina valmistujaisista häihin ja rippijuhlista juhannusjuhliin. Näissä kannattaa ottaa ilo irti väreistä ja pukeutua rohkeasti näyttäviin sävyihin. Pirteän pinkki, klassinen punainen tai aurinkoinen keltainen ovat omiaan buustaamaan itsevarmuutta ja sopivat moneen tilanteeseen.

Kuten kuvista näkyy, Rekin outletista löytyy aarteita moneen tyyliin ja tilanteeseen. Outletin tarjonnan pääset näkemään kokonaisuudessaan täältä ja muita kesään sopivia tuotteita tämän linkin takaa.

Onnellisia kesäpäiviä toivottaen,

Mira


Kuva 1: Toppi, housut, laukku, kengät

Kuva 2: Paita, housut, kengät, laukku

Kuva 3: Mekko, laukku, kengät

Kuva 4: Mekko, laukku, kengät, koru