Oletko aikeissa suorittaa puhdistusta vaatekaappiisi viime syksyn jäljiltä? Vai kenties etsimässä uusia suosikkeja ja lämpimiä lisäyksiä omaasi? Tässä tekstissä jaan vinkkejä sinulle, joka mietit millaisia vaatteita Rekille kannattaa lähettää juuri nyt ja sinulle, joka etsit syyssesongin lemppareita – näitä voit lähteä yhdistelemään myös omaan pukeutumiseesi!

Välikausitakit

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Rekin valikoimassa erittäin haluttuja ovat laadukkaista materiaaleista valmistetut, ajattoman tyylikkäät takit. Nyt syksyn alkaessa välikausitakit, kuten klassiset trenssitakit, villakangastakit ja trendikkäät bomberit  sekä farkkutakit löytävät uuden omistajansa nopeasti. Syksyisiä väritrendejä ovat mm. yönsininen, vaaleanharmaa, kerma, mantelinruskea ja tiilenpunaiseen taittava ruskea sekä pastellivärit. Tyylikkäällä takilla tuotkin helposti trendikkäimmät värit omaan pukeutumiseesi loud and proud.

Laadukkaat neuleet

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Sään viiletessä päällensä kaipaa jotain paksumpaa, jotain lämpimää ja laadukkaista materiaaleista valmistettua. Tämän vuoksi laadukkaat neuleet ovatkin todella haluttuja. Kestosuosikkeja valmistajien osalta ovat esimerkiksi Acne, Tiger of Sweden, Filippa K, J. Lindeberg ja Henri Lloyd. Materiaaleista nopeiten kauppansa tekevät merinovilla, kashmir, puuvilla ja angoravilla. Väreiltään niin kirkkaat vaaleanpunaiset, siniset, keltaiset ja violetit kuin tummat punaiset, metsänvihreät ja klassiset vaaleat sävyt ovat tämän syksyn suosikkivärejä neuleissa.

Kaupunkilenkkarit

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Sandaalien ja avokkaiden väistyessä sivuun, muodikkaat kaupunkilenkkarit tulevat osaksi syksyistä katukuvaa. Juuri nyt lenkkarimaailmassa pinnalla ovat paksupohjaiset, vanhanaikaiset kengät nykyaikaisella twistillä, joka tekeekin tästä oudohkosta yhdistelmästä erittäin tyylikkään oikein puettuna. Rekillä halutuinpia lenkkarimalleja ovat klassinen Air Max 90 ja muut sporttiset vaihtoehdot, Conversen pitkävartiset Chuck Taylorit ja Vansit monissa eri väreissä, Vagabondit, eikä muiden valmistajien mukavia kangastennareitakaan tule unohtaa. Myös nilkkurit löytävät uuden kodin todella nopeasti!

Basics

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Laadukkaat ja hyväkuntoiset basics -vaatteet, eli jokapäiväiseen käyttöön soveltuvat vaatteet: pitkähihaiset, lyhythihaiset, puserot, rennot college-paidat, farkut ja hupparit. Avainsanana ovat kestävät materiaalit ja ajattomat, vuodesta toiseen kestävät tyylit. Erityisen suosittuja tällä hetkellä ovat raidat, tasavärit ja mielenkiintoiset tekstuurit. Halutuimpia brändejä ovatkin kestosuosikki Marimekko, Tommy Hilfiger, Filippa K, Calvin Klein, Esprit, Nanso, Levi’s, Diesel ja monia muita.

Kurkkaa tämän linkin takaa tarkemmin Rekin lempimerkkejä.

Kaulahuivit

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Pikkuhiljaa on jo aika kietaista kaulaan lämmin huivi ulos lähtiessä – se ei ole vain käytännöllinen ja mukavuutta lisäävä, mutta myös tyylikäs osa asukokonaisuutta. Halutuimpia juuri nyt ovat muhkeat, pehmeät ja aidosti lämpimät materiaalit, kuten kashmir ja mohairvilla. Väreiltään punertavat syksyn sävyt, raikkaat vaaleat, harmaa ja musta ovat kestosuosikkeja.

Yllä olevien vinkkien lisäksi olemme koonneet tämän oppaan, jotta voit varmistaa myytävistä vaatteistasi parhaan mahdollisen tuoton. Jos et ole vielä tilannut lähetyskoodia Rekille lähtevään pakettiisi, löydät koodin tämän linkin takaa.

Pukeutumisen iloa syksyyn toivottaen,

Marko


Kuva 1: Villakangastakki, farkkutakki, välikausitakki

Kuva 2: Vihreä neule, harmaa neule, beige neule, sininen neule

Kuva 3: Pirteät tennarit, hohtavat tennarit, vaaleat kaupunkilenkkarit, tummat kaupunkilenkkarit 

Kuva 4: Kaksivärinen huivi, viininpunainen huivi, pirteä huivi, tummansininen huivi