Moikka! Talvi on parhaimmillaan ja kaapista saa nyt pukea päällensä lämpimimmät takit ja asusteet. Pikkuhiljaa silti alkaa mielessä käymään yhä useammin kevät, kun päivä päivältä alkaa valoakin riittämään pidemmälle iltapäivään. Kohta on myös mainio aika käydä läpi vaatekaapin sisältö ja pistää ylimääräiset vaatteet kiertoon.

Mikäli haluat päästä mahdollisimman helpolla eroon sinulle tarpeettomista vaatteista, voit lähettää kaikki puhtaat ja ehjät vaatteet meille sen kummempia miettimättä! Rekisteröi pakettisi täällä ja laita vaatteet matkaan. Me käymme ne puolestasi läpi, ja tsekkaamme mitkä sopivat verkkokauppaamme ja mitkä hyväntekeväisyyteen. Tämän postauksen tarkoitus on edesauttaa omien tuotteiden houkuttelevuutta, sekä kannustaa vaatteiden huoltoon muutenkin! <3 

Siihen millaisen tuoton voit parhaimmillaan saada vaatteistasi, voit vaikuttaa myös itse! Tässä teille parhaimmat vinkit mitä kannattaa huomioida vaatteita lähettäessä, jotta vaatteet näyttävät kaupassamme houkuttelevilta ja löytävät kauttamme uuden kodin mahdollisimman nopeasti. Lopullinen valinta tuotteen hinnasta, kuntoluokasta ja sopivuudesta valikoimaan tehdään meidän varastollamme Nokialla. Tuotekäsittelijöidemme työkalupakista löytyy toki tarraharja sekä kosteuspyyhkeitä, mutta joskus isompi huolto voi olla paikallaan.

Hyvin huollettu vaate kestää pidempään ja parhaimmillaan siitä on iloa useammalle omistajalle. Muutamalla pienellä kikalla saat vaatteet ja asusteet freesimmäksi ja näin ollen myös lähettämäsi tuotteet uudelle omistajalle.

 • Pesu ja höyrytys – kun vaate on puhdas ja raikas, sen olemuskin on arvokkaampi ja siistimpi. 

 • Neuleiden huolto – neuleiden käyttöikä pitenee pienellä huollolla ja oikealla pesuohjelmalla pestäessä. Ennen huoltotoimenpiteitä kannattaa kurkata pesulapusta mitä materiaaleja neule sisältää. Klikkaa tästä, niin pääset lukemaan lisää neuleiden huollosta 🙂

 • Kenkien putsaus – pyyhkäisy kostealla liinalla kenkien pinnasta ja käsittely materiaalille sopivalla aineella tekee ihmeitä! Lenkkareiden sivujen puunaukseen käy hyvin välineeksi vaikkapa vanha hammasharja ja popojen käyttäminen kunnon pesussa voi tehdä tunkkaisesta väristä taas raikkaamman. Korkokengistä on hyvä tarkistaa korkolappujen korko ja tarvittaessa vaihtaa ne.

 • Tarraharjaus – Monet vaatteet, kuten villakangastakit keräävät herkästi karvaa ja putua pintaansa. Pinnan siistiminen ja ylimääräisten nukkakertymien putsaaminen antaa takille taas siistin ilmeen. Etenkin eläintalouksissa vaatteiseen tarttuu herkästi karvoja. Perusteellinen läpikäynti vaatteille vaateharjan kanssa on hyvä idea.

 • Nukka ja tahra tarkistus – pieni nukkaantuma neuleessa tai haalea tahra vaikkapa takissa ei välttämättä estä sen myyntiä kaupassa. Eniten nukkaantuneet, reikiintyneet ja tahriintuneet vaatekappaleet kannattaa kierrättää tekstiilikierrossa. Näppärä apu nukanpoistoon on pieni nukkaimuri ja tahrat spottaa usein parhaimmiten luonnonvalossa katsottuna.


Noin! Nyt vaatteet ovat puhtaita ja siistejä, mahtavaa. Vielä muutama juttu auttamaan valitsemaan mitä pakettiin laittaa.

Sesonki

Otamme vaatteita valikoimaamme sesongin mukaan. Talvitakit tekevät parhaiten kauppansa ihan loppusyksystä ja keskitalvesta, kun taas kesäiset mekot liikkuvat nopsasti eteenpäin kesän juhlakauden lähestyessä. Jotkin tuotteet toki sopivat ympärivuotiseen käyttöön, kuten farkut, kauluspaidat ja puserot, ohuet neuleet, t-paidat ja korkokengät. Käy läpi vaatteet jotka haluat lähettää ja tarvittaessa jaa ne vielä sesongin mukaan – voit aina tilata uuden lähetyskoodin ja lähettää toisen paketin sopivampaan ajankohtaan sesonkia ajatellen. Kuun vaihtuessa pian helmikuuhun, otamme vastaan kevätvaatteita.

Ajankohtaisuus

Valikoimaamme päätyvät nykytrendin mukaiset ja ajattomat vaatteet sekä asusteet. Parhaiten kaupan tekevät tällä hetkellä laadukkaat farkut korkealla tai normaalilla vyötäröllä, siistit ja ajattomat villakangas-, ja kevyttoppatakit, laadukkaat huivit, moneen menoon sopivat puserot ja luonnonmateriaaleista valmistetut vaatteet kuten neuleet.

Ajattomat vaatteet ovat niitä luottovaatteita, jotka sopivat ajan henkeen vuodesta toiseen. Näitä vaatteita yhdistää selkeät linjat, neutraalit värit ja kuvioinnit, laadukkaat materiaalit ja niiden yhdisteltävyys muihin vaatekappaleisiin.

Brändi

Brändien osalta valikoimamme on laaja ja sisältää merkkejä useasta eri hintaluokasta. Tässä muutamia brändejä joiden tuotteet löytävät kauppamme kautta uuden kodin erityisen hyvin:

 • Tommy Hilfiger
 • Filippa K
 • Esprit
 • Gant
 • Balmuir
 • COS
 • Monki
 • Ralph Lauren
 • Marimekko
 • Nike
 • Vila
 • Peak Performance
 • Nosh

Otamme valikoimaamme tuotteita, joissa lukee brändin nimi tai se on tunnistettavissa kuvioinnista tai logosta. Kannattaa siis varmistaa, että kaikissa tuotteissa on vielä tallessa brändimerkintä.

Vaatteiden kunto

Voit lähettää meille niin käytetyt vaatteet kuin nekin jotka ovat päätyneet kaapin perälle hintalappuineen. Vaatteiden ei tarvitse olla uutta vastaavassa kunnossa, vaan tärkeintä olisi, että tuote on yleisilmeeltään siisti. Pienet kulumat kengissä, harmittomat haalistumat farkuissa tai pieni nirhauma puseron kyljessä ei haittaa, mikäli se ei häiritse tai ole kovin näkyvä vaatetta käytettäessä. Lopullinen arvio vaatteen kunnosta tehdään paketin saavuttua varastollemme.

Jos vaatekaapin kevätsiivous on ajankohtainen, tilaa ihmeessä lähetyskoodi vaatepaketin toimitusta varten tästä. Rekillä vaatteiden myyminen on helppoa, vaivatonta ja ekologista. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin tilata lähetystunnus, pakata vaatteet ja toimittaa ne meille – me hoidamme loput puolestasi!

Kivoja talvipäiviä kaikille<3


Toivoo, Heidi

Kommentti artikkeliin “Myyjä – Näin saat parhaan mahdollisen tuoton vaatelähetyksestäsi

Kommentointi on suljettu