Moikka, Heidi täällä taas pitkästä aikaa kirjoittelemassa! On muuten ihanaa, kun ollaan menossa jo kovaa vauhtia kevättä kohti! Vaikka viime viikkoina onkin ollut talven kovimmat pakkaset, saa auringonpaiste mielen karkailemaan pian saapuvaan kevääseen. Tässä vaiheessa vuotta moni alkaa miettimään myös vaatekaappiin uutta ilmettä. Varsinkin shoppaillessa tulee monesti sivuutettua ne paksuimmat talvivaatteet ja keskityttyä ostoksiin keväisellä fiiliksellä.

Monikäyttöinen vaate on ehdottomasti yksi vaatekaapin kulmakivistä. Yksi vaate, joka sopii moneen eri tilanteeseen – luottovaate, joka päällään tuntee olonsa takuulla hyväksi ja itsevarmaksi. Valitsin tähän postaukseen upean silkkipuseron, jonka tyyli tosiaankin muuntuu asusteilla aina arkisesta työvaatteesta tyylikkääseen juhla-asuun, wau!

Arjen luksusta

Kuvan tuotteet löytyvät jutun lopusta.

Tässä asussa on mukava lähteä kahvitreffeille kaverin kanssa, hoitamaan asioita tai vaikka käymään kaupoilla. Vaaleat farkut pienillä kulutuksilla henkii kevättä ja ylellinen silkkipusero on oikeaa arjen luksusta! Laadukkaat asusteet, kuten kuvan kello ja laukku, ovat aikaa kestäviä valintoja, jotka on helppo yhdistää asuun kuin asuun. Ehkä pian uskaltaa laittaa jo tennaritkin jalkaan!

Tyyliä toimistoon

Kuvan tuotteet löytyvät jutun lopusta.

Office -päivä edessä tai ehkäpä tapaamisia asiakkaiden kanssa? Tällä asulla vakuutat molemmissa tilanteissa. Yksiväriseen puseroon on helppo yhdistellä särmää tuovia kuoseja, ja niitähän kevään valikoimasta löytyy! Tilava laukku mahduttaa kaiken kalenterista meikkeihin ja työpapereihin. Kengiksi voi valita niin korolliset kuin matalat popot – kummat vain tilanteeseen paremmin sopivat.

Muuntautumiskykyinen juhla-asu

Kuvan tuotteet löytyvät jutun lopusta.

Monesti etsinnässä mekko, kun suunnitellaan asua juhlaan. Yhtä hyvin moneen tilaisuuteen voi kuitenkin
pukea upean hameen ja puseron yhdistelmän, jonka fiilistä on helppo muuttaa hameen helman mallilla sekä pituudella. Talven juhlissa saattaa tulla hieman vilu, joten pitkät hihat ovat omiaan pitämään olon edes pikkuisen lämpöisempänä. Kauniit asusteet tekevät tietenkin viimeisen silauksen juhla-lookiin!

Mitäs tykkäätte? Tämän puseron ympärille voi rakentaa vaikka millaisia asuja! Ja kun materiaalina on silkki, tuo se sopivasti ylellisyyttä kokonaisuuteen. Talvella tulee helposti pukeuduttua tummiin sävyihin. Nyt kun päivät ovat aina vain valoisampia ja aurinkokin alkaa näyttäytymään, voi hyvin täyttää vaatekaapin pirteillä väreillä ja kuoseilla.

Rekin valikoimasta löytyy edelleen laadukkaita löytöjä talveen, joten sieltä voi bongata vielä vaikkapa uuden untuvatakin valmiiksi ensi talvea odottelemaan. Pikkuhiljaa kevät alkaa kuitenkin ottaa vallan myös Rekillä, joten nyt on hyvä aika käydä nappaamassa kevään suosikit itselleen! 🙂

Valmiiksi suodatettuun kevätvalikoimaan pääset tästä.

Pakkas-terkuin, Heidi


Silkkipaita

Kuva 1: Farkut, kello, tennarit, laukku

Kuva 2: Housut, laukku, kengät

Kuva 3: Hame, rannekoru, kaulakoru, korkokengät