Moikka! Täällä Heidi kirjoittelemassa siitä, minkälaiset vaatteet löytää meidän kaupasta uuden kodin parhaiten just tällä hetkellä. Syksy on saapunut ja puut on mitä kauneimmissa väreissä. Se tarkoittaa myös sitä, että on aika kaivaa esiin kaikki ihanat syysneuleet, nilkkurit ja astetta lämpöisemmät takit. Onneksi syyskuuhun on silti mahtunut myös muutamia päiviä, jolloin on vielä uskaltanut pukea mekon tai hameenkin päälle.

Nyt syyssiivousta vaatekaappiin tehdessä on hyvä hetki laittaa kiertoon sellaiset vaatteet ja asusteet, joille ei enää itsellä käyttöä. Tässä mun vinkit siihen, millaisia vaatteita meille kannattaa tällä hetkellä lähettää.

Neuleet – Nämä on ehdottomasti mun oma ja monen muunkin suosikki vaate tähän vuodenaikaan. Lämpimät ja hyväkuntoiset neuleet löytää uuden omistajan alta aika yksikön. Suosituimpia brändejä neuleista on Samsøe Samsøe, Tommy Hilfiger ja Filippa K.

  1. neule 2. neuletakki 3. neule

Takit – Tällä hetkellä tarkenee vielä kevyilläkin takeilla, mutta pikkuhiljaa aletaan siirtymään vähintään kevyttoppatakki keleihin. Ajattomat kevyet toppatakit ovat suosittuja juuri nyt ja pian myös paksummat toppatakit tekevät kauppansa. Erityisesti tikkitakit ja villakangastakit on haluttuja niiden ajattomuuden vuoksi.

Mekot – Myös syksyllä on syytä juhlaan! Kesän jäljiltä kukkakuosit jää vähemmälle, sen sijaan hillitymmät kuosit ja mallit ovat tämän hetken juttu. Klassinen kotelomekko tai hieman rennompi arkimekko sopii valikoimaamme mainiosti.

Kengät – Löytyykö kotoa tennareita tai nilkkureita, joille ei itsellä ole enää käyttöä? Hyväkuntoiset tennarit ja citylenkkarit on tullut katukuvaan ihan jäädäkseen. Lisäksi tällä hetkellä trendissä on maiharityyppiset kengät ja jalkaan vedettävät nilkkurit tukevalla pohjalla, otamme niitä mielellämme vastaan. Myös ajattomammat nilkkurit korolla ja ilman kannattaa pakata mukaan lähetykseen.

Farkut – Laadukkaat ja kestävät farkut ovat sellainen tuote, jota otamme vastaan ympäri vuoden. Suosituimpia farkkubrändejä kaupassamme ovat Tiger Of Sweden ja Levi’s.

Asusteet – Villahuivit, pipot ja nahkakäsineet ovat tämän hetken suosituimpia asuste löytöjä. Huiveja lähetettäessä kannattaa tarkistaa, että brändi merkintä on tallessa, sillä toisinaan tuotetieto lappu on leikattu pois ja siinä samalla tieto brändistä.

Edellä mainittujen tuotteiden lisäksi otamme valikoimaamme ympärivuotiseen käyttöön sopivia, nykytrendin mukaisia vaatteita sekä ajattomia klassikoita. Laukut ja korut löytävät tiensä uuteen kotiin vuodenajasta riippumatta.

Tämän hetken suosituimpia brändejä ovat:

Marimekko
Samsøe Samsøe
Tommy Hilfiger
NOSH
FIlippa K
COS
Esprit

(Kannattaa klikata brändin nimeä – pääset selailemaan mitä kaikkea kyseiseltä merkiltä kaupastamme tällä hetkellä löytyy!)

  1. huivi 2. huivi 3. huivi

Ei muuta kuin vaatekaapin syysinventaariota tekemään! Aloita myynti lukemalla pikaohjeet sekä rekisteröimällä vaatelähetys täältä. Tarkat ohjeet myyntiin löydät puolestaan täältä. Me täällä Rekkilässä jäämme innolla odottelemaan teidän lähetyksiä saapuvaksi. Ja muistakaahan, että meiltä voi aina kysyä, jos jokin vaatteiden lähetyksessä mietityttää 🙂

Ihanaa alkanutta syksyä<3

Toivoo,

Heidi


Kommentti artikkeliin “Mitä Rekillä menee kaupaksi juuri nyt?

Kommentointi on suljettu