Rekin verkkokaupassa on ihan mieletön määrä kaikkea kivaa joka lähtöön, niin arkeen kuin juhlaan, ja vaatteita löytyy kaiken tyylisille! Rekiltä teet takuulla löytöjä, joita et kaupasta saa 😉 Oma tyylini on rento ja pelkistetty, mutta silti huoliteltu; tärkeintä itselleni on, että vaatteissa on mukava olla. Tässä omat tämän hetkiset suosikkini Rekin verkkokaupasta.

blogi-heidi-boomerang-neule

Ihana paksu Boomerangin neule on lämmin ja pehmeä. Neuleet kuten tämä, on oma ehdoton suosikkini talvella. Helppo ja nopea asukokonaisuus kun aamulla vetää vain farkut jalkaan ja neuleen päälle. Rento päällä, mutta silti näyttää nätiltä!

Paksu neule, Boomerang 35 €

blogikuvat-heidi-glittermekko

Glittermekko on yksi tämän pikkujoulukauden trendikkäimmistä valinnoista! Mekko on kevyt ja väljän mallinen, joten se on mukava päällä. Tämän mekon seuraksi ei välttämättä edes tarvitse sen kummemmin koruja, koska mekko itsessään on jo niin näyttävä. Yhdistä mekkoon mustat sukkahousut ja yksinkertaiset korkkarit tai tällä hetkellä suositut ylipolven saappaat. Yksinkertaista ja näyttävää!

Glittermekko, Vila 19 €

blogikuvat-heidi-shifonkipaita

Sifonkipaidat <3 Ne on niin nättejä ja mukavia päällä. Tämä kyseinen yksilö on vähän kesäisempi, mutta näen jo sen yhdistettynä valkoisiin rentoihin farkkuihin ja näyttäviin varvastossuihin. Olisipa jo kesä!

Kauluspaita, Saints & Mortals 17 €

blogikuvat-heidi-nilkkurit

Nämä ruskeat nilkkurit on superkivat! Niissä on ihanan lämmin karvavuori ja ne ovat pehmeät jalkaan. Sopii hyvin niin arkeen kuin viikonloppuunkin.

Nahkanilkkurit, RiaRosa 37 €

blog-heidi-sininen-mekko

Ihanan pelkistetty Calvin Klein mekko, jossa on edessä nätti nyöritys. Tästä mekosta saa luotua arkisemman tyylin, mutta myös mainion asun viikonlopun iltamenoihin. Tähänkin mekkoon sopisi erinomaisesti ylipolvensaappaat!

Mekko, Calvin Klein 31 €

blogi-heidi-glittertoppi

Paljettipaita ja lisää kimalletta, näistä ei vaan voi olla tykkäämättä. Paidassa on kiva sifonkikankainen takaosa sekä hihat ja etuosa blingiä paljettia. Mainio paita vaikka pikkujouluihin tai uudenvuoden asuun. Voisin hamstrata näitä omaan vaatekaappiini loputtoman määrän.

Paljettipaita, Selected 14 €

blogi-heidi-korss-kello

Laadukas kello on aina hyvä sijoitus ja meiltä löytyykin tällainen upea Michael Korsin kello. Itse suosin vaatteiden värissä paljon mustaa ja silloin tykkään lisätä asusteita, jotka tuovat asuun vähän eloa. Kultainen kello onkin yksi omista luottoasusteistani.

Kello, Michael Kors 160 €

blogikuvat-heidi-kengat

Sporttinen tyyli on ollut IN jo jonkin aikaa ja kengissä varsinkin valkoiset lenkkarit. Nämä Mangon nauhalliset lenkkarit on sirot ja siistit ja ne sopii moneen asuun. Pienenä lisänä kantapäissä hopeiset yksityiskohdat. Näillä kengillä viimeistelet niin rennon street-tyylin kuin vähän siistimmän kokomustan asun!

Lenkkarit, Mango 14€

 

Käy tsekkaamassa nämä superit yksilöt ja loputkin tuotteet Rekin valikoimasta!

Heidi L.

Ihanaa loppuvuotta <3 terkuin Heidi