Meiltä kysytään aina silloin tällöin, mitä meille kannattaa lähettää juuri nyt? Tämän tekstin on tarkoitus vastata tähän kysymykseen ja helpottaa sinun työtäsi! 🙂 Kun valitset vaatteita, joita meille aiot lähettää kannattaa sinun pitää mielessäsi seuraavat asiat:

Me Rekillä myymme eteenpäin hyväkuntoisia käytettyjä vaatteita. Olemme tarkoituksella karsineet pois sellaiset brändit kuten mm. H&M ja Cubus joiden jälleenmyyntiarvo on vähäinen. Tämän lisäksi olemme myös tarkkoja vaatteiden kuntoluokituksesta. Kuntoluokituksestamme voit lukea lisää täältä.

Vaatteiden lähetyksen neljä kultaista kohtaa

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

1. Onko vaate hyvässä kunnossa?

Tarkista vaatteiden saumat, kankaan pinta sekä paidoissa etenkin kainalot ja housuissa haarat. Kainalot ja haarat ovat sellaisia, jotka helposti liikkuessa hankaavat toisiaan vasten. Ne saattavat jäädä huomaamatta nopealla vilkaisulla, joten vaate kannattaa vaikkapa levittää sängylle hyvän valaistuksen kanssa ja katsoa vaate läpi.

Harmillisesti kyllä, olemme huomanneet, että jotkin materiaalit ovat sellaisia, että ne näyttävät kuluneilta vaikka vaatetta ei juuri olisi käytetty. Tämä on harmillista, sillä vaatteen käyttöikä vähenee merkittävästi. Huonolaatuiseen materiaaliin voi tulla kulutusmaisia jälkiä esimerkiksi vaatteen säilytyksestä tai lähettämisestä.

2. Onko vaate ajankohtainen juuri nyt?

Ota huomioon sesonki. Jos aiot lähettää meille keväällä ja alkukesällä paketin, jätä syksymmälle talviset vaatteet kuten toppatakit ja ulkoiluhousut. Klassisia vaihtoehtoja kuten pitkähihaisia, neuleita, farkkuja yms. voi lähettää meille vuoden ympäri.

Tässä vielä koko vuoden sesongit:

Tammikuu – huhtikuu: kevätvaatteet

Maaliskuu – kesäkuu: kesävaatteet

Heinäkuu – syyskuu: syksyvaatteet

Syyskuu – helmikuu: talvivaatteet

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

3. Sopiiko vaate Rekin valikoimaan?

Myymme ajankohtaisia ja trendin mukaisia vaatteita sekä ajattomia klassikoita. Mikäli vaatteella on jo selvästi ikää, kannattaa se jättää paketista pois.

4. Onko brändi sallittu?

Kiellettyjen brändien listan löydät täältä. Linkin takaa löydät myös listan suosituimmista brändeistä. Huomaathan, että suosittujen brändien lista on vain suuntaa antava, joten vaikka jokin tietty brändi ei löydy kummaltakaan listalta, voit lähettää sen meille.

Mikäli kaikki neljä kohtaa ovat kunnossa, voit huoletta pakata vaatteen lähetyksesi mukaan 🙂

Mitä kannattaa lähettää juuri nyt?

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Juuri nyt kuumille kiville menevät esimerkiksi isot ja näyttävät kukkaprintit, korkeavyötäröiset revityt farkut, maksimekot ja midimittaiset hameetKlassiset valinnat kuten topit, t-paidat, puserot ja pitkähihaiset menevät myös hyvin kaupaksi. Culotteshousut ovat myös tämän kesän varma valinta. Myös syysvaatteet alkavat tehdä kauppaa jo kesällä, joten otamme niitä vastaan jo heinäkuussa!

Suosituimpia brändejä tällä hetkellä ovat suomalaiset ja skandinaaviset brändit kuten Marimekko, jonka ajattomat klassiset vaatteet löytävät uuden omistajan nopeasti!

Muita suosittuja skandinaavisia brändejä ovat esimerkiksi:

  • COS
  • Filippa K
  • Malene Birger
  • DAY Birger & Mikkelsen
  • & Other Stories
  • SAMSØE & SAMSØE
  • Selected Femme

Toivottavasti tästä tekstistä oli sinulle hyötyä! 🙂

Muistathan, että meille voit aina soittaa tai laittaa viestiä, jos jokin asia paketin lähettämisessä askarruttaa.

Nähdään taas!

Terkuin,

Sonja


Kuva 1: Kuviollinen kauluspaita, hempeä kukkapusero, kukkapaita tekstillä, tummapohjainen kukkatunika, sinipohjainen kukkatoppi, punertava kukkapusero

Kuva 2: Vaaleanpunaiset tennarit, mustat tennarit, vasemmanpuoleiset farkut, keskimmäiset farkut, oikeanpuoleiset farkut

Kuva 3:  Keltainen neule, violetti neule, vihreä neule