Brändejä löytyy joka lähtöön ja tyyliin. Muotia seuraaville muodostuu ajan kanssa ne omat lempimerkit, jotka säväyttävät vähän muita enemmän. Verkkokauppoja selaillessa vastaan tulee aina uusia ja uusia nimiä, joista ei ole koskaan kuullutkaan ja joskus sieltä brändiviidakosta pomppaa esiin uusi tuttavuus, johon tykästyy heti. Pienellä taustatutkimuksella saat myös hieman paremman kuvan siitä, kuka siellä designin takana oikein on.

Oma uusi lempparisuunnittelijani, johon olen Rekki-urani aika tutustunut, on Malene Birger. Onko nimi teille tuttu?

Malene Birger on kotoisin Tanskasta ja hän on nainen, joka on monessa mukana! Valmistuttuaan design-koulusta vuonna 1989, hän toimi suunnittelijana mm. Jackpot ja Marc O’Polo merkeille. Vuonna 1997 Birger oli mukana perustamassa merkkiä DAY Birger et Mikkelsen, jossa hän toimi luovana suunnittelijana, kunnes jätti yrityksen vuonna 2002. Tämän jälkeen syntyi brändi By Malene Birger, jonka luovana johtajana Birger nousi kansainvälisesti tunnetuksi nimeksi ja hänelle myönnettiin mm. Skandinavian Design Award vuonna 2005. Merkin vaatteita myydään edelleen yli 40 maassa. Nykyään Birger suuntaa luovuutensa sisustussuunnitteluun ja johtaa omaa suunnittelutoimistoa nimeltä Birger1962.

Itse tykästyin Birgerin suunnittelemiin vaatteisiin heti! Pidän vaatteissa siitä, että ne ovat kauniita ja monikäyttöisiä; samalla vaatekappaleella voit hemmotella itseäsi arkena ja parilla pikku lisäyksellä olet valmis juhlimaan. Vaatteet ovat klassisia ja minimalistisen tyylikkäitä ja ne ovat helposti yhdisteltävissä keskenään. Ajattomuus ja laadukkaat materiaalit ovat aina hyvä sijoitus vaatekaappiin!

 


EDUSTUSTILAISUUTEEN

Tyylikäs ja samalla mukava asu, jossa jaksaa edustaa koko päivän. Housuihin sopii mainiosti tiukka, simppeli yläosa ja minimalistinen kaulakoru. Jakku tuo asuun vakuuttavaa särmää ja mukavilla kengillä kruunaat asun. Asun tyyli muuntuu hieman rennommaksi kun jätät jakun sivuun.

Tyylikäs jakku By Malene Birger, 37€

Ylelliset silkkihousut Day Birger et Mikkelsen, 33€

 


 

ILLANVIETTOON

Pirteän punainen hame yhdistettynä keveään silkkitoppiin on erittäin naisellinen valinta. Ranteeseen blingiä upealla rannekorulla ja jalkaan simppelit korot ja olet valmis tyttöjen illtaan!

Kaunis toppi By Malene Birger, 19€

Pirteä hame By Malene Birger, 26€

Näyttävä rannekoru By Malene Birger, 25€

 


 

KAUPUNGILLE

Kevyt musta mekko johon sopii mukava army -henkinen takki, on ihana asu kaupungille kun elokuu pikkuhiljaa viilenee. Pienen lisän mustaan tuo näyttävä kaulakoru. Tämä asu yllä on kiva viettää päivä loppukesän vapaapäivä shoppaillen ja lounasta syöden.

Kevyt mekko By Malene Birger, 29€

Rento takki DAY Birger et Mikkelsen, 52€

Kaulakoru By Malene Birger, 25€

 

Moderni ja rohkea pukeutuja on Malene Birgerin suunnittelemissa vaatteissa vakuuttava niin toimistossa kuin sen ulkopuolellakin. Vaatteilla voi leikitellä yhdistelemällä naisellisia vaatekappaleita hieman rosoisempiin yksilöihin, saaden aikaan ajan henkeen sopivia, persoonallisella twistillä korostettuja asukokonaisuuksia. Tärkeään tilaisuuteen voit luoda klassisen ja kauniin asun, jossa on kuitenkin särmää.

 Rekin valikoimasta löydät esimerkiksi nämä asut Malene Birgerin mallistosta. Mikä on sun lempi vaatemerkki tai uusi brädintuttavuus, johon olet ihastunut?

Reipasta elokuuta kaikille <3 Heidi