Your FACE on osa yli satavuotiasta Luhta Sportswear Company -konsernia, ja omaa näin ollen pitkät suomalaiset juuret tähän päivään asti. Yrityksenä Your FACE pyrkii olemaan vastuullinen sekä tuoteturvallisuuden, sosiaalisen vastuun että eläinten oikeuksien kautta aina tuotteiden valmistuksesta loppukäyttäjälle asti. Tyylillisesti Your FACEn valikoima voidaan kiteyttää heijastamaan ajattomuutta, monikäyttöisyyttä, yhdisteltävyyttä sekä klassista kauneutta yhdistettynä nykypäivän muotiin. Brändin valikoimasta löytyykin kaikkea vaatteista asusteisiin ja kenkiin.

Alle olen kerännyt pieniä maistiaisia havainnollistamaan tarkemmin Your FACEn piirteitä brändinä ja luomaan inspiraatiota omiin asukokonaisuuksiin. 😉

Kauniisti käytännöllistä

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Lämmin talvitakki ja huivi yhdistettynä pitkävartisiin saapikkaisiin ovat oiva valinta pirteisiin pakkaspäiviin. Klassisen naiselliset valinnat kestävät aikaa ja toimivat vuodesta toiseen, imartelevuutta unohtamatta! Neutraalin tummat sävyt takaavat yhdisteltävyyden myös uudempienkin hankintojen kanssa. 😊

Rekin valikoimasta löydät paljon Your FACEn upeita ja ajattomia takkeja, niihin pääset tutustumaan täältä.

Särmää työlookkiin

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Your FACEn valikoimasta löytyy paljon erilaisia vaatteita siistiin, mutta rentoon työpukeutumiseen. Esimerkiksi printtikuvioiset housut ja sirot kengät yksityiskohdilla antavat mahdollisuuden tuoda esiin omaa tyyliä ja erottuvuutta. Nämä yhdistettynä pelkistettyyn yläosaan säilyttää kokonaisuuden kauniina ja tasapainoisena.

Pieniä iloja arkeen

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Arkipukeutumiseen saa kaivattua säväytystä astetta persoonallisemmalla, mutta ajattomalla neulepaidalla. Käytännölliset farkut palvelevat ympäri vuoden, ja pelastavat pahimmiltakin vaatekriiseiltä. Yhdessä nämä tekevät arjen pukeutumisesta helppoa, omaa persoonaa unohtamatta! Useat Your FACEn vaatteet muodostavatkin keskenään toimivia kokonaisuuksia, ja ansaitsevat syystä paikan vaatekaapin kulmakivinä.

Lisää arjen luottoneuleita voit kurkata tämän linkin takaa.

Yksi mekko, monta juhlaa!

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Näyttävä, mutta minimalistinen mekko ei taatusti jää keneltäkään huomaamatta! Your FACEn mekkojen rohkeat kuosit ja naiselliset leikkaukset ovat omiaan antamaan extra itsevarmuutta kantajilleen. Myös monikäyttöisyys ja yhdisteltävyys pelaavat suuressa roolissa Your FACEn valikoiman vaatteissa. Yhdistettynä erilaisten asusteiden, kenkien tai vaikka neuletakin kanssa tämäkin mekko toimii niin arjessa kuin juhlassa!

Your FACEn mekkoja ja hameita loppuvuoden rientoihin löydät täältäVoit myös tutustua brändin valikoimaan kokonaisuudessaan tästä.

Mukavia shoppailuhetkiä! 😊

Iloisin syysterkuin,

Emilia


Kuva 1: Takki, farkut, huivi, kello, saappaat

Kuva 2: Pooloneule, housut, koru, avokkaat

Kuva 3: Neule, farkut, vyö, koru, saappaat

Kuva 4: Mekko, korkkarit, kaulakoru, laukku