Joulukuussa kuukauden brändin tittelin saa supersuosittu, naisellinen ja yksinkertaisen tyylikäs Vila. Vila kuuluu mm. Vero Modan, Selectedin ja Jack & Jonesin tapaan tanskalaiseen Bestselleriin, joka on perheomisteinen muotialan suuryritys.

Vila syntyi vuonna 1994 missionaan luoda helposti lähestyttävää muotia nuorille naisille, joilla on persoonallinen, oma tyyli. Suosio kasvoi nopeasti, mutta vielä reilu 20 vuotta myöhemminkin fokus on yhä samoissa asioissa: designissa, laadussa ja yksityiskohdissa.

Vila on yksi suosituimpia merkkejä myös meillä Rekillä. Erityisesti ajattomat trikoomekot, pehmeät neuleet ja trendien mukaiset, hiukan persoonallisemmat vaatekappaleet löytävät tiensä uusiin vaatekaappeihin nopeasti.

Asukokonaisuudet, jotka kokosin meiltä löytyvistä Vilan vaatteista, ovat kaikki eri tavalla tyylikkäitä, ja uskonkin sen olevan yksi merkin suosion avaimista: jokaiselle löytyy jotakin! Löydätkö sinä suosikkisi näistä tyyleistä? 🙂

Hempeyttä ja särmää samassa paketissa

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Lempeä neule yhdistettynä hempeään pitsitoppiin on aina varma valinta arkeen. Kaveriksi kiiltäväpintaiset, nahkamaiset housut tuomaan juuri sopivaa räväkkyyttä. Näillä ei voi mennä pieleen, ja heittämällä neuleen narikkaan olet myös valmis afterworkeille tai jopa tanssilattialle!

Lisää Vilan neuleita löydät tämän linkin takaa.

Luottoasu arkeen

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Onko luotettavampaa ja mukavampaa arkiasua, kuin neule ja farkut? Niitä Vilan valikoimista löytyy runsaasti. On ajattomia värejä, joihin ei kyllästy koskaan ja sesonkien mukaisia tehostevärejä, joista jokainen varmasti löytää mieleisensä.

Vilan farkkuja pääset selaamaan tämän linkin takaa.

Mukavan tyttömäistä

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Tätä Vilan trikoomekkoa voidaan kutsua jo klassikoksi! Se sopii mainiosti  näyttävämpien leggingsien kanssa, kuten kuvassa, mutta kun haluat ottaa vähän rennommin, vaihda trikoiset vastaavat tilalle. Mekko on myös monikäyttöinen: kesällä voit jättää alaosan kokonaan pois ja käsivarret paljaiksi, mutta näin viileämpään vuodenaikaan nappaa mukaan myös rento neuletakki!

Juhlan aika!

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Pitsiä, pitsiä! Tässä juhla-asussa on jo hyvin etäinen tuulahdus keväästä ja ehkä ylioppilasjuhlan tuntua…?

Vilan mekkoja pääset selaamaan täältä.

Ja sitten jotain aivan eri tyylistä…

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Klassisten ja hyvin feminiinisten mekkojen lisäksi löytyy myös sähäkämpiä vaihtoehtoja juhlaan. Rohkeasti eri materiaaleja yhdistelemällä yksinkertainenkin asu on supernäyttävä, eikä asusteitakaan tarvita…. ellei tietysti  halua!

Rekin valikoimasta löytyviä Vilan tuotteita voit selata tämän linkin takaa.

Toivottavasti sait tästä oivan annoksen Vilaa päivääsi! 🙂

Terkuin,

Hanna


Kuva 1: Paita, neuletakki, housut, kengät

Kuva 2: Neule, farkut, laukku, kengät

Kuva 3: Mekko, huivi, leggingsit, kengät

Kuva 4: Mekko, laukku, kengät

Kuva 5: Mekko, takki, kengät