Classic, American, cool – maaliskuun brändiksi valikoitui suosittu Tommy Hilfiger. Se nousi suureen suosioon jo 90-luvulla ja suosio onkin jatkunut siitä asti! Alusta alkaen brändi on noudattanut tyylilleen uskollista linjaa. Hilfigerin vaatteissa ja asusteissa toistuvat klassiset, selkeät linjat sekä sinisen, punaisen sekä valkoisen väriyhdistelmät.

Hilfigeriltä löytyy ajattomia vaatteita ja asusteita, jotka säilyvät tyylikkäinä vuodesta toiseen. Mallistoissa toistuvat kauniit neuleet sekä arkiset Hilfiger -collegepaidat. Ajattomuus onkin varmasti avain brändin pitkäaikaiseen suosioon. Lisäksi Hilfigeriltä löytyy näyttävämpiä ja persoonallisempia vaatteita, jotka kuitenkin noudattavat Hilfigerin tyylikästä suunnittelua ja väriteemaa. Tästä hyvänä esimerkkinä toimii Hilfigerin uusin Gigi Hadidin kanssa yhteistyössä julkaistu kevätmallisto, josta löytyy selvästi räväkämpää Hilfigeriä!

Tommy Hilfiger on myös yksi Rekin suosituimmista brändeistä ja yksi omista suosikeistani. Hilfigerin vaatteita on helppo yhdistellä ja ne toimivat niin arjessa kuin juhlassakin. Brändin innoittamana kokosin teille kolme erilaista asukokonaisuutta Hilfiger-tyyliin.

Kevättalven luottoasu

Kuvan tuotteet löytyvät jutun lopusta.

Kevät on (ainakin toivottavasti) jo pian täällä, joten päätin koota täydellisen asun kevättalven aurinkoisiin päiviin. Auringon lämmittäessä mukavasti ei pikku pakkanenkaan häiritse, joten voi huoletta käyttää jo kevyempiä vaatteita! Hilfigerin vaatteet toimivat hyvin yhteen ja niistä saakin helposti koottua tyylikkään ja sporttisen asun vapaa-ajan menoihin, tai miksei vaikka rennonpaan työpäiväänkin. Tämä asu toimii täydellisesti niin leppoisassa ulkoilussa kuin kaupungillakin.

Nappivalinta tilanteeseen kuin tilanteeseen

Kuvan tuotteet löytyvät jutun lopusta.

Hilfigeriltä löytyy siistien kauluspaitojen lisäksi myös rennompia vaatteita, kuten kuvan farkkupaita. Hilfigerin miesten vaatteet ovat yksinkertaisia ja niistä on helppo yhdistää asuja jokapäiväiseen pukeutumiseen. Kuvan asu on pirteä, tyylikäs ja rento, ja se toimii niin työpäivään kuin viikonlopun menoihin!

Viimeistele kullalla

Kuvan tuotteet löytyvät jutun lopusta.

Juhlat tiedossa? Hilfigeriltä löytyy myös paljon juhlaan sopivia vaatteita. Hilfigerin mekot ovat usein hillittyjä ja siistejä. Monet brändin mekoista ovat raidallisia ja hieman merihenkisiä, kuten tämän asun kaunis, ajaton mekko. Hillityn mekon kaveriksi sopii hyvin kultaisen sävyiset ballerinat ja tyylikäs jakku, jotka tuovat asuun näyttävyyttä. Klassinen look toimii juhlaan kuin juhlaan!

Jos innostuit kuukauden brändistä, niin käy kurkkaamassa Rekin valikoimasta löytyvät Tommy Hilfiger- tuotteet täältä ja nappaa parhaat päältä!

Keväisiä shoppailuhetkiä!

-Piia


Kuva 1: Liivi, pipo, neule, kengät, farkut

Kuva 2: Farkkupaita, housut, kengät, nahkatakki

Kuva 3: Mekko, balleriinat, sisätakki, laukku