Classy classy classy! Tällä kertaa brändiesittelyssä on Tiger of Sweden. Brändin vaatteet huokuvat modernia ja skandinaavista tyylikkyyttä. Tigerin vaatteet ovat ajattomia niin ulkonäkönsä kuin laatunsa puolesta, mikä onkin varmasti avain brändin suosioon.

Tiger of Sweden merkin ovat perustaneet ruotsalaiset räätälit Markus Schwarmann ja Hjalmar Nordström vuonna 1903 ja tuolloin mallistossa oli ainoastaan miesten vaatteita. Nykyään Tiger valmistaa vaatteita myös naisille ja on Tanskalaisen SC Companys yrityksen omistuksessa, joka omistaa myös monia muitakin tunnettuja laatubrändejä.

Tigerin valikoimasta löytyy vaihtoehtoja hillityistä jakuista näyttäviin turkiksiin ja kestäviin farkkuihin. Brändin vaatteet tuovat arvokkuutta ja hillittyä tyylikkyyttä arkipäivään ja merkki onkin erityisen suosittu myös Rekin valikomassa. Kokosin yhteen ajankohtaisia asukokonaisuuksia Rekiltä bongaamistani Tiger of Swedenin vaatteista ja brändin tyyliin sopivista tuotteista.

 

Luottovaatteilla arkeen

Mitähän sitä tänään pukisi töihin? Jotain rentoa, mutta siistiä. Tuttu ajatus, joka pyörii mielessä joka aamu. Tiger of Sweden on onnistunut luomaan vaatteita, jotka ovat selkeälinjaisia ja helppoja yhdistää keskenään jotka näin ollen sopivat täydellisesti arjen asuvalintoihin. Varsinkin brändin farkut ovat todellisia luottofarkkuja! Myös kuvassa oleva käytännöllinen laukku ja ajattomat chelsea-bootsit ovat Tigerin. Söpö hopean sävyinen vyö luo kivan pienen yksityiskohdan kokonaisuuteen.

Kuvan tuotteet löytyvät jutun lopusta.

Näyttävänä juhlaan

Etsitkö täydellistä mekkoa talven juhliin? Pitkähihainen pitsimekko on nappivalinta pikkujouluihin, bileiltaan tai vaikka cocktail-tilaisuuteen. Monikäyttöinen mekko on naisellinen ja Tigerin hillitylle tyylille uskollinen. Mekon kanssa voi yhdistää räväkät korkkarit ja muhkean turkiksen, jotka tuovat särmää kokonaisuuteen! Asu on samaan aikaan näyttävä ja tyylikäs, mutta ei missään nimessä yliampuva, just like Tiger.

Kuvan tuotteet löytyvät jutun lopusta.

Siistille miehelle

Tiger of Sweden todellakin tietää miten tyylikäs mies puetaan! Brändi on tunnettu siisteistä puvuista ja pikkutakeista, mutta nykyään valikoimasta löytyy myös moderneja rentoja vaatteita vapaa-aikaan. Kuvassa olevat housut ja paita ovat toimiva yhdistelmä niin työviikkoon, kun viikonloppumenoihin. Arkena asuun voi yhdistää siistit kengät ja tyylikkään takin ja vapaa-ajalla sama asu toimii myös tennareiden ja nahkatakin kanssa. Jälleen kerran rentoa ja tyylikästä!

Kuvan tuotteet löytyvät jutun lopusta.

Tiger of Swedenistä on tullut yksi omista lempparibrändeistäni. Laadukkaita ja ajattomia vaatteita ei koskaan ole liikaa. Brändi on suosittu myös Rekin asiakkaiden keskuudessa, joten Tiger -löydöt kannattaakin napata nopeasti omaan ostoskoriin! Täältä pääset katsomaan Rekin kaikki Tiger of Sweden tuotteet!

 

Ihanaa marraskuuta ja antoisia shoppailuhetkiä! <3 Piia


Kuva 1: Farkut, kauluspaita, nilkkurit, laukku, vyö

Kuva 2: Pitsimekko, tekoturkis, korkokengät, laukku, koru

Kuva 3: Paita, farkut, kengät, takki