Ralph Lauren on yhdysvaltalainen vaatemerkki, joka sai alkunsa vuonna 1967. Aiemmin solmiomyyjänä toimineen Ralph Laurenin (oikealta nimeltään Ralph Lifshitz) ura lähti lentoon hänen suunnittelemistaan käsintehdyistä Polo-solmioista. Vain hieman myöhemmin syntyi Polo-vaatemallisto ja tunnettu poolopelaajan logo tuli vaatteisiin vuonna 1971.

Viime syksynä Ralph Lauren juhli 50-vuotisjuhlaansa ja brändin historiaan mahtuukin paljon. Lauren on mm. vastannut kahden elokuvan puvustuksesta, palkittu yhdysvaltalaisilla muotipalkinnoilla sekä ollut ensimmäinen vaatevalmistaja, joka on luonut oman sisustus- ja liinavaatekokoelman.

Modernia preppy-tyyliä

Ralph Lauren tunnetaan parhaiten preppy-tyylisistä, ajattomista ja klassisista kaulus- ja pikeepaidoista sekä palmikkoneuleista. Mallistoista löytyy kuitenkin myös klassisia vaatteita modernilla twistillä, kuten ajankohtaisilla väreillä tai yksityiskohdilla.

Ralph Lauren -brändin alle kuuluu monia alabrändejä, kuten esimerkiksi Polo Ralph Lauren, naisille suunnattu Lauren Ralph Lauren, miesten mallisto Purple Label ja Ralph Lauren Golf.

Toimistolle

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Ralph Laurenin yksinkertaiset ja ajattomat vaatteet toimivat vaatekaapin perustana. Esimerkiksi laadukas kauluspaita ja istuvat farkut kuuluvat vaatekaapin kulmakiviin. Vaivaton, mutta siisti kauluspaidan ja farkkujen yhdistelmä toimii loistavasti toimistolla ja kun jalkaan sujauttaa kauniit kiilapohjaiset sandaalit, sopii asu hyvin myös vaikkapa afterworkeille!

Koko kauluspaitavalikoimaan pääset tutustumaan tästä. Huomaathan, että voit suodattaa tuotteita merkin, oman koon tai vaikkapa värin mukaan.

Vapaa-aikaan

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Laurenin mallistoista löytyy myös hieman rennompaa vapaa-ajan tyyliä. Mitä jos yhdistäisit räväkät farkut rentoon collegepaitaan ja yksinkertaisiin tennareihin. Simppeli asu, jossa persoonalliset farkut tuovat siihen ilmettä!

Rekin koko farkkuvalikoimaan pääset tästä.

Juhlaan

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Ralph Laurenilta ei tule myöskään unohtaa heidän tyylikkäitä mekkojaan. Mekko, jossa on imarteleva leikkaus toimii vyöllä tai ilman. Yhdistä mekkoon kauniit korkokengät sekä pikkulaukku ja kesän juhla-asusi on valmis. Hyvin istuva ja naisellinen mekko saa sinut varmasti tuntemaan itsesi upeaksi!

Mekkovalikoimaamme pääset tästä.

Jos postaus sai sinut inspiroitumaan Ralph Laurenin vaatteista, koko brändin valikoimaamme pääset tutustumaan tästä. Rekiltä löytyy kiva valikoima RL:n vaatteita myös miehille ja lapsille.

Tyylikästä kevättä! 😊

Toivoo,

Niina


Kuva 1: Neule, kauluspaita, farkut, kengät

Kuva 2: Collegepaita, farkut, laukku, kengät

Kuva 3: Mekko, korkkarit