Heinäkuussa kuukauden brändiksi valikoitui  Monki – parhaimmat sanat kuvaamaan ketjun valikoimaa voisivat olla nuorekas, leikkisä, näyttävä. Tästä kauppaketjusta löytyvät street stylen kulmakivet sekä persoonalliset yksityiskohdat viimeistelemään asun kuin asun. Täydellisiä löytöjä loppukesän festareille ja rentoja leikkauksia, joiden avulla roadtrip-pukeutuminen pysyy niin mukavana, että tyylikkäänä!

Brändi on perustettu Ruotsissa vuonna 2006 kolmen ystävyksen toimesta. Ideologiaan kuuluu voida pukeutua juuri niin kuin itsestä tuntuu hyvältä, välittämättä muiden mielipiteistä! Pukeutumisessa saa ja kuuluu pitää hauskaa ja tämän ajatuksen todellakin huomaa Monkin valikoimasta. 

Näyttäviä printtejä

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Graafiset printit kuuluvat mielenkiintoisimpiin löytöihin, mitä tästä kauppaketjusta voi tehdä. Valikoimasta löytyy aina näyttäviä kuoseja, jotka varmasti erottuvat katukuvasta. Hauskat printit tuovat eloa pukeutumiseen ja pelastavat kiireiset arkiaamut. Asu ei paljoa asusteita kaipaa, kun kuosi on valmiiksi näyttävä!

Leikkisiä yksityiskohtia

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Leikkisistä yksityiskohdista pitävälle Monki on asustetaivas. Värikkäitä sukkia, erikoisen mallisia laukkuja, kuten kollaasista löytyvä pilvilaukku, sekä trendikkäitä koruja. Asusteet tuovat kokonaisuuden yhteen tai ne piristävät muuten yksinkertasista yhdistelmistä pitävän lookkia.

Rentoja luottovaatteita

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Monkista löydät räikeiden kuosien ja hauskojen asusteiden lisäksi simppelit perusvaatteet. Jopa arjen luottovaatteissa on usein jokin pieni twisti tuomassa ripauksen persoonallisuutta, kuten mielenkiintoinen leikkaus. Brändi on aina aallonharjalla tämän hetken trendeistä ja 2nd handina on helppo hankkia ajattomat culottes-housut, mukavat perusteepparit tai esimerkiksi monikäyttöiset mom jeansit.

Brändi on erittäin suosittu meillä Rekillä, joten kannattaa olla nopea löytöjä tehdessä! Kaikki valikoimassamme olevat tuotteet löydät täältä

Ihania loppukesän seikkailuja <3

Terkuin,

Nelly


Kuva 1: Printtipaita, reppu, farkut, rennot tennarit

Kuva 2: Leikkisä laukku, siistit kengät, hame, neulepaita

Kuva 3: Raidalliset farkut, hopeinen laukku, trikoopaita, kimaltavat loaferit