Itse yhdistän Mangon yhtä aikaa sekä raikkaaseen ja tyylikkääseen että hieman boheemiin tyyliin. Varsinkin näin kesäaikaan Mangon valikoimassa korostuu brändin espanjalaiset juuret. Raikkaita värejä sekä boheemeja asusteita yhdistellään tyylikkäiksi asukokonaisuuksiksi.

Mango avasi ovensa ensimmäistä kertaa vuonna 1984 Barcelonassa ja jo vuonna 1992 se aloitti kansainvälistymisensä avaamalla kaksi myymälää Portugaliin. Siitä lähtien brändi on levittäytynyt onnistuneesti ympäri maailman. Rekin valikoimasta löytyy laaja valikoima niin Mangon ihanan kesäisiä kukkamekkoja kuin tyylikkään ajattomia jakkujakin!

Barcelonan kaduille

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Mangon kesävalikoimista löytyy usein kauniita kuoseja sekä raikkaita värejä. Tässä asussa voi haaveilla kulkevansa kuumilla Barcelonan kaduilla kauniin arkkitehtuurin ympäröimänä. Saattaapa huomata ostaneensa lentoliput ja kiirehtiä jo seuraavalle lennolle Espanjaan. Vaikka matka jäisikin vain haaveilun tasolle, voi ihanassa kukkamekossa aina fiilistellä!

Löydät Mangon mekot tämän linkin takaa.

Perjantai-illan pyörteisiin

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Huomiota herättävät housut ja päitä kääntävä punainen ovat varmoja valintoja onnistuneeseen perjantai-iltaan. Mangon valikoimasta löytyy paljon rohkeita kuoseja sekä naisellisia linjoja. Niiden yhdisteleminen antaa itsevarmuutta ja näyttää vain sairaan hyvältä!

Selaa Mangon toppeja sekä housuja.

Jokaiseen juhlaan

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Mangon valikoimasta löytyy paitsi persoonallisen boheemeja yksilöitä, myös klassisen kauniita ja ajattomia vaatteita. Jos asukriisi meinaa iskeä juhlien kynnyksellä, kannattaa kääntyä Mangon valikoiman puoleen. Esimerkiksi tämä kauniin punainen mekko sopii juhlaan kuin juhlaan ja on helposti yhdisteltävissä erilaisten asusteiden kanssa.

Rennompaan menoon

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Mangon valikoimassa on panostettu myös arjen tärkeisiin menoihin tarjoamalla laajalti erilaisia ja tyylikkäitä arkeen sopivia vaatteita sekä asusteita. Tämä asu on omiaan vaikkapa rennoille kesätreffeille. Söpö toppi sekä siihen sopivat shortsit ovat toimivia valintoja myös esimerkiksi piknikille tai terassilla istuskeluun tehden asusta samaan aikaan sekä hyvännäköisen että mukavan.

Tyyliä toimistolle

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Kuten sanottu, liitän Mangon raikkaisiin sekä boheemeihin vaatekappaleisiin. Näiden lisäksi kuvailisin Mangoa myös tyylikkääksi ja moderniksi. Kun kukkamekkojen on aika lomailla ja siistien työvaatteiden vuoro astua kehiin, ei tarvitse kääntyä etsimään muualta. Mango tarjoaa toimistollekin naisellisen tyylikkäitä asukokonaisuuksia.

Toivottavasti inspiroiduit esittelemistäni asukokonaisuuksista ja ennen kaikkea Mangon raikkaasta ilmeestä. Nyt tekeekin mieli vaihtaa kukkamekko päälle ja lähteä vaikka piknikille nauttimaan kesästä!

Rekiltä löytyviä Mangon tuotteita pääset selaamaan klikkaamalla tästä.

Terkuin,

Sanni


Kuva 1: Kukkamekko, sandaalit, laukku, koru, aurinkolasit

Kuva 2: Toppi, housut, korkokengät, laukku

Kuva 3: Mekko, laukku, kengät, koru, aurinkolasit

Kuva 4: Toppi, shortsit, tennarit, laukku

Kuva 5: Pusero, housut, laukku, ballerinat, kello