Lindexin juuret vievät 1950-luvun Ruotsiin, jolloin Ingemar Boman ja Bengt Rosell perustivat Alingsåsiin alusvaatemyymälän nimeltään Fynd. Pian tämän jälkeen he ostivat Göteborgista Lindex nimisen liikkeen, joka on antanut nimensä tuleville liikkeille. Suomeen Lindex rantautui 80-luvun lopulla. Nykyään Lindex kuuluu Stockmann-konserniin, ja sillä on n. 490 myymälää ympäri Eurooppaa.

Lindexin tavoitteena on tarjota inspiroivaa ja hintansa arvoista muotia, joka on tuotettu kestävällä ja vastuullisella tavalla. Jopa yli 50 prosenttia Lindexin tuotteista on valmistettu kestävää kehitystä tukevista materiaaleista. Tavoitteena on nostaa tuo luku 80 prosenttiin vuoteen 2020 mennessä.

Muotoilussa näkyvät yrityksen skandinaaviset juuret, joka on varmasti yksi syy sen suosioon myös Suomessa. Vaikkakin Lindex on alkujaan ollut alusvaatemyymälä, on sen valikoimiin vuosien varrella tullut monipuolinen kokoelma vaatteita niin arkeen kuin juhlaan. Tämän lisäksi liikkeistä löytyy myös asusteita ja kosmetiikkaa.

Lindexin mallistot pohjautuvat kolmeen peruskonseptiin, Easy, Sharp ja Holly&Whyte. Vaatteita on helppo yhdistellä keskenään, eikä persoonallisempaakaan pukeutujaa ole unohdettu. Tässä pieni katsaus edellä mainittuihin mallistoihin Rekin valikoimasta:

EASY

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Helppous, rentous ja tyylikkyys kaikki samassa paketissa. Kun tarvitset toimivia vaatteita arjen pyörteisiin, on tämä mallisto sinua varten. Malliston avain on denim, joka stailataan rennoilla puseroilla ja neuleilla.

Ajattomia luottovaatteita löydät tämän linkin takaa. 

SHARP

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Tyylikästä ja ajatonta. Sharp-malliston muotokieli on moderni ja se keskittyy skandinaavisiin selkeälinjaisiin siluetteihin sekä yksityiskohtiin. Tästä mallistosta löydät laadukkaita ja desingniltaan aikaa kestäviä vaatteita niin arkeen kuin juhlaan!

Olemme keränneet lisää siistejä ja tyylikkäitä vaatteita tänne 👉 #smartcasual

HOLLY & WHYTE

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Tämä mallisto on puolestaan preppy-henkinen ja iloisen naisellinen. Mallisto koostuu ajattomista päivitetyistä klassikoista, kuten chinosit, paitapusero ja kulubibleiseri, joissa leikitellään iloisilla väreillä ja kuoseilla. Tyylikkään ei tarvitse olla tylsää!

Nämä ja monet muut Lindexin tuotteet löydät Rekin verkkokaupan valikoimasta ja pääset selaamaan niitä tätä linkkiä klikkaamalla. Eikun shoppailemaan! 😉

Terkuin,

Neea


Kuva 1: Paita, farkut, laukku

Kuva 2: Neule, hame, laukku

Kuva 3: Neule, kauluspaita, housut, laukku