Itsenäisyyspäivän juhlinnat innoittivat meidätkin hieman fiilistelemään suomalaisuutta ja kotimaisia, laadukkaita brändejä.  On siis kuukauden brändipostauksen aika, ja juhlahumusta toipumattomina esittelemme yhden sijaan jopa kolme brändiä! Kaikki suomalaisia, tietenkin.

Tällä kertaa esittelyssä ovat iki-ihana Nanso, tuore tulokas NOOM sekä Andiata, joka yllätti ainakin muutaman täällä Rekillä suomalaisuudellaan.

Nanson vaatteet ovat suunniteltu kestävästi ja kestämään. Korkea ammattitaito niin ompelutyössä kuin kankaiden värjäämisessäkin ja ennen kaikkea laadukkaat materiaalit takaavat kestävyyden. Nansolla halutaan myös, että vaatteissa näytetään hyvältä sesongista toiseen ja siksi heidän designin esteettisenä lähtökohtana onkin ajattomuus. Ympäristö ja ihmisen hyvinvointi ovat Nansossa tärkeitä arvoja, joiden eteen työskennellään joka päivä. Alunperin Nanso perustettiin palkkavärjäämöksi 1921, mutta on vuosikymmenten saatossa kasvanut nykyiseen muotoonsa – arvostetuksi suomalaiseksi vaatetusyritykseksi. 

Ihanaa arkea 

Nanson valikoimasta löytyy mukavia perusvaatteita arkeen, mutta tämä ei suinkaan tarkoita etteikö ne voisi olla myös tyylikkäitä! Vaalea mekko yhdistettynä siistiin jakkuun luo raikkaan ja siistin vaikutelman. Tällä asulla voi hoitaa arjen askareita, koruun ja korkkareihin yhdistämällä pärjää jo hienostuneemmassakin tilaisuudessa!

Kuvan tuotteet löytyvät jutun lopusta.

NOOM on melko uusi, Stockmann Oyj:lle kuuluva tuotemerkki. Valikoimasta löytyy vaikka mitä t-paidoista mekkoihin ja untuvatakkeihin. NOOM -malliston vaatteet on suunniteltu vaivatonta tyylikkyyttä ja urbaania elämäntapaa arvostaville. Vaatteet sopivat niin arkisiin työmenoihin kuin vapaa-ajan rientoihinkin. Klassisen tyylikkään ja ajattoman tyylin mukaisesti vaatteiden värimaailmakin on melko hillitty ja neutraali, jolloin yhdisteltävyys eri käyttötilanteisiin säilyy.

Kaupunkikierrokselle 

Siniset farkut ja siisti kauluspaita ovat lyömätön kombo tilanteeseen kuin tilanteeseen! Lämmin untuvatakki ja söpö hattu päässä tarkenee kierrellä jouluisia kaupungin katuja.

Kuvan tuotteet löytyvät jutun lopusta.

Andiata on suomalainen naistenvaatemerkki, jolta löytyy vaatteita tyylikkääseen työpukeutumiseen, vapaa-aikaan ja juhlaan. Inspiraatio vaatteiden designiin on löytynyt vahvasti Suomesta ja sen luonnosta, mutta myös ympäri maailmaa. Vaatteissa yhdistyy Skandinaavinen minimalismi ja Pariisin vaivaton chic -tyyli. Andiatan vaatteet sopivat modernille ja leikkisälle naiselle, joka haluaa vaatteiltaan laatua, eleganssia ja mukavuutta. Andiata on perustettu 1986 Helsingissä ja nykyäänkin sen vaatteet muotoillaan Vallilassa sijaitsevassa designstudiossa. 

Tyylikäästi treffeille

Näyttävät housut toimivat katseenvangitsijana esimerkiksi mustan yläosan kanssa, mutta myös räväkän punaiseen yhdistettynä syntyy tasapainoinen kokonaisuus. Juuri sopivan näyttävä ja kiinnostusta herättävä asu treffeille! Koru vielä ja voilá, valmis illalliselle!

Kuvan tuotteet löytyvät jutun lopusta.

Ihanaa joulunodotusta, lämpimin terveisin Oona <3


Kuva 1: Mekko, trikootakki, korkokengät, koru

Kuva 2: Paita, farkut, takki, kengät, hattu

Kuva 3: Paita, housut, laukku, koru