Tinkimättömyys ja tyylitaito ovat tämän perinteikkään brändin taustalla. GANT on perustettu 1949 New  Havenissa, Connecticutissa, eli ensi vuonna vietetään 70-vuotisjuhlaa. Brändin luoja on Bernard Gantmacher ja apuna hänen poikansa, Martyn ja Elliot.

Tiesitkö, että aluksi GANT valmisti pelkästään ”nappipaitoja”? GANT Shirtmakers ei ollut aivan ensimmäinen tässä puuhassa, mutta sillä on ehdottomasti suuri rooli paidan kehityksessä. 1960-luvulla alkoi kuitenkin uusi aikakausi, kun naiset ja tyttöystävät lainailivat jatkuvasti miehiltään brädin laadukkaita vaatteita. Nimi pelkistyi nykyiseen muotoonsa, ja ensimmäiset naisten vaatteet esiteltiin sloganilla ”GANT valmistaa naisille paitoja, ei puseroita.”

Itselleni GANTista tulee ensimmäisenä mieleen laatu, ja se onkin aina ollut yksi tärkeimpiä seikkoja brändin imagon rakennuksessa ja vaatteiden valmistuksessa. He ovat alusta asti pyrkineet täydellisiin taitoksiin, vastalaskoksiin ja nappilistoihin.

Rennon tyylikäs ja laadukas ovat adjektiiveja, jotka ovat kuvanneet GANTia parhaiten alkuajoista tähän päivään saakka. Seuraavaksi käydään hieman läpi Rekin GANT-valikoimaa, ja kokosin teille niistä muutaman asukokonaisuuden.

Rento ja tyylikäs

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Aloitetaan simppelillä ja perinteisellä asulla, jonka tunnistaa GANTiksi jo kaukaa. Tämä asu on kuin tehty työntäyteiseen arkipäivään, jolloin on näytettävä skarpilta, mutta jolloin ei ole varaa tuntea oloaan epävarmaksi huonosti istuvien ja epämukavien vaatteiden tähden.

Lisää GANTin vaatteita naisille löydät tämän linkin takaa.

Töihin tai treffeille

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Palataan GANTin juurille, asu miehelle kauluspaidan ympärille. Hiukan persoona ja sesonkia kehiin lämpimällä oranssin sävyllä. Tässä asussa voisi voittaa appivanhemmat puollelleen, kun ohjelmassa on ensimmäinen yhteinen illallinen ravintolassa.

GANTin miesten valikoimaa pääset selaamaan tästä.

Eleganssia pikkujouluihin

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Sokerina pohjalla pikkujouluihinkin sopiva, hiukan persoonallisempi asu. Tutustuessani varastojemme kätköihin GANTin osalta en olisi heti ensimmäisenä uskonut tämän graafisen hameen edustavan kyseistä brändiä.

GANTilla löytyy myös valtava määrä vaatteita smart casual -tyyliin. Koko merkin valikoimaan pääset kätevästi tästä. Ehkäpä näiden joukosta voisi löytyä uusi luottoasu, tai laadukas pehmeä paketti pukin konttiin?

Inspiroivaa ja iloista loppuvuotta! 🙂

Toivoo,

Hanna


Kuva 1: Takki, huivi, kauluspaita, farkut

Kuva 2: Pikkutakki, kauluspaita, housut, kengät

Kuva 3: Takki, pusero, hame, laukku, korkkarit