Filippa K:n tunnistaa sen ajattomasta, yksinkertaisen tyylikkäästä sekä klassisesta lookistaan. Filippa K:n vaatteissa harvemmin näkyy räikeitä värejä tai kuvioita. Sen sijaan brändi on panostanut niihin paljon puhuttuihin vaatekaapin kulmakiviin. Kauniisti istuvia ja laadukkaita vaatteita, joihin jokainen voi pukeutumisessaan tukeutua.

Merkille erityisen tärkeänä arvona on kestävä kehitys ja sen näkeekin heidän vaatteissaan. Vaatteiden ajattomuus takaa niille pitkän eliniän ja laadukkaat materiaalit kestävät pitkään. Tämän lisäksi Filippa K tarjoaa mahdollisuuden kierrättää vaatteitaan sekä joissakin liikkeissä on mahdollisuus vuokrata vaatteita ostamisen sijaan. Heidän nettisivuiltaan löytyy myös paljon hyödyllistä tietoa siitä, miten huolehtia vaatteista oikeaoppisesti ja miten ottaa niistä kaikki irti yhdistämällä samaa vaatetta eri tavoin.

Klassista toimistolle

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Työvaatteita etsiessä, voi levollisin mielin kääntyä Filippa K:n puoleen. Klassisen kauniit ja asialliset vaatteet toimivat toimistolla aina. Kurkkaa smart casual -henkiset Filippa K:n tuotteet tämän linkin takaa. 

Ajatonta arkeen

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Raita on klassinen sekä ajaton kuvio ja näin ollen myös Filippa K:n tuotteissa tuttu näky. Laadukkaat farkut viimeistelevät arkiasun. Selaa Filippa K:n neuleita täältä.

Tyylikkyyttä juhlaan kuin juhlaan

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Ostamalla yksinkertaisen tyylikkäitä mekkoja, jotka kelpaavat juhlaan kuin juhlaan, varmistat vaatteen pitkän käyttöiän. Vaihtamalla asusteita muokkaat asustasi tilaisuuteen sopivan. Filippa K:n mekkoja pääset selaamaan tätä linkkiä klikkaamalla.

Laatua viikonloppuihin

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Laatumateriaaleista valmistettu luottoneule, hyvin istuvat farkut sekä persoonallisuutta lisäävät kengät. Näistä syntyy täydellinen viikonloppuasu!

Naisten Filippa K:n tuotteet löydät täältä ja miesten valikoiman puolestaan täältä.

Toivottavasti Filippa K innosti sinua panostamaan laadukkaaseen ja aikaa kestävään muotiin. Mukavaa alkuvuotta!

Terkuin,

Sanni


Kuva 1: Pusero, housut, laukku, korkkarit

Kuva 2: Neule, farkut, laukku, kengät

Kuva 3: Mekko, kengät, laukku, koru

Kuva 4: Neule, farkut, kengät, korulaukku