Syyskuun brändinä on monelle tuttu merkki, jonka vaatteissa yhdistyy vaivattomuus ja tyylikkyys. Esprit tekee käytännöllisiä ja laadukkaita luottovaatteita, joita voi yhdistää asuun kuin asuun. Monikäyttöisyyden ja selkeän muotokielen vuoksi, brändin “urban casual” tyyli sopiikin mainiosti suomalaiseen arkipukeutumiseen. 

Esprit on kansainvälisesti tunnettu Yhdysvaltalainen merkki, jota myydään yli 40 maassa jopa 900 liikkeen voimin. Susie ja Doug Tompkins perustivat merkin vuonna 1968 ja aloittivat myynnin pakettiautonsa tavaratilasta San Fransiscosta.

Espritin motto, “We want to make you feel good, to look good” kiteyttää heidän filosofiansa vaivattomasta pukeutumisesta ja easy going -elämäntyylistä. Esprit pyrkii olemaan markkinoiden paras casual -muotimerkki, joka tarjoaa erinomaisen hintalaatu -suhteen. Vaatteissa ovat pääosissa ajankohtaiset värit ja laadukkaat materiaalit, joiden avulla luodaan vaivattomia ja rentoja vaatekappaleita, unohtamatta tyylikkyyttä!

BASIC

Rentoa ja tyylikästä! Kollaasin vaatteet ovat laadukkaita perusvaatteita, mutta samalla jokaisesta löytyy jokin pieni erikoisuus, joka tuo kivaa särmää kokonaisuuteen. Vaatteet sopivat mainiosti yhteen mutta ovat helppoja erottaa myös muihin asukokonaisuuksiin. Tällä naisellisella kokonaisuudella voi lähteä viettämään vapaapäivää ystävän seurassa, päädyitte sitten leffaan, shoppailemaan tai aikaiselle dinnerille!

Kaunis paita, 12 €

Villakangasjakku, 19 €

Luottofarkut, 14 €

Crossbody -laukku, 16 €

WAU

Joskus on kiva vähän säväyttää ja pukea päälle räväkkää väriä tai kuosia. Espritiltä löytyy yksinkertaisten ja laadukkaiden perusvaatteiden lisäksi myös todellisia katseenkääntäjiä. Persoonalliset kuviohousut ovat mukavat päällä ja niihin sopii monenlainen yksivärinen yläosa. Ja hei, uskoisitko että nämä super mageet kengätkin ovat Espritiltä, wau!

Kuviolliset housut, 13 €

Tyylikäs pusero, 16 €

Näyttävät nahkakakengät, 36 €

JUHLAAN

Ajaton, kaunis ja näyttävä. Tässä mekko joka käy lähes juhlaan kuin juhlaan ja väri toimii niin talven pikkujouissa kuin kesällä ystävän häissä. Vaatekaapista on hyvä löytyä monikäyttöinen juhlavaate, jossa tunnet takuulla olosi mukavaksi ja upeaksi.

Tyylikäs mekko, 21 €

Korkokengät, 18 €

Crossbody -laukku, 9 €

Espritin vaatteet sopivat kaiken tyylisille ja ikäisille. Voit rohkeasti kokeilla tyylisi rajoja persoonallisilla yksilöillä tai valita tyyliisi sopivat minimalistiset vaatteet. Päädyit mihin tahansa, ovat vaatteet laadukkaita ja pitkäikäisiä. Rekin valikoimasta löytyy suuri määrä Espritin vaatteita ja asusteita, joista saat kasailtua vaikka kokonaisia asukokonaisuuksia tai napattua vai täydennystä vaatekaappiisi yksittäisillä ihanuuksilla.

Kurkkaa täältä kaikki Rekiltä löytyvät Espritin vaatteet.

Iloista viikkoa, terkuin Heidi 🙂