Kuukauden brändi COS on ollut itselleni ennen Rekillä työskentelyä tyystin tuntematon brändi, jonka minimalistisen tyylikkäät, mutta sopivan persoonalliset tuotteet ovat sittemmin saaneet minut täysin pauloihinsa. COS on tunnistettavissa modernista tyylistään, johon yhdistyy käytännöllisyys sekä harkittu design. Brändin tuotteet ovat modernisoituja versioita vaatekaapin kulmakivistä, joiden on tarkoitus kestää aikaa niin laatunsa kuin designin puolesta. Selkeät siluetit ja käytännölliset yksityiskohdat yhdistyvät COSin tuotteissa mielenkiintoisiksi kokonaisuuksiksi.

Moniin muihin muotimaailman brändeihin verrattuna COS on suhteellisen nuori, sillä brändi on perustettu vuonna 2007. COS toimii H&M groupin alaisuudessa ja nykypäivänä tämä Lontoosta lähtenyt brändi toimii ympäri maailman. Muotimaailman ulkopuolella COS tekee yhteistyötä erilaisten nousevien taiteilijoiden, studioiden ja gallerioiden kanssa luoden esimerkiksi taideinstallaatioita ja muita mielenkiintoisia projekteja.

Rennon arjen varalle

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Neulepaita ja farkut ovat ehdoton arjen luottokombo! COSilta löytyy laadukkaista materiaaleista valmistettuja ajattomia neuleita, joissa on monesti jonkinlainen pieni juju tuomassa lisää mielenkiintoa. Väljänmalliset neuleet tuovat arkeen rentoutta ja sopivat asusteet lisäävät kokonaisuuteen ripauksen tyylikkyyttä.

Lisää valikoimamme neuleita COSilta löydät täältä.

Ystävien kera kahvittelemaan

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Rennon tyttömäinen neulemekko on täydellinen valinta, kun tiedossa on kahvihetki tai lauantaibrunssi kaveriporukalla. Asusteiksi sopivat muhkea neulehuivi ja rennot tennarit, jotka takaavat kotoisan olon.

Kaikki valikoimastamme löytyvät COSin mekot löydät täältä.

Skarppina kohti työpäivää

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

COSilta löytyy myös kauniita puseroita ja jakkuja, jotka ovat omiaan tyylikkääseen työpukeutumiseen. Käytännölliset linjat ja yksityiskohdat takaavat, että vaatteissa on mukava olla koko työpäivän ajan. Lisäksi minimalistiset vaatteet ripauksella väriä näyttävät todella skarpilta!

Selaa lisää paitoja ja puseroita COSilta tätä linkkiä klikkaamalla.

Tyylikkyyttä joka tilanteeseen

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Ajaton ja tyylikäs mekko – yksi vaatekaapin tinkimättömiä kulmakiviä. COSilta löytyy runsaasti erilaisia hillityjä ja selkeälinjaisia mekkoja, jotka toimivat vuodesta toiseen ja muuntautuvat asusteiden avulla niin toimistolle kuin juhlaankin.

COS on erityisen suosittu myös meillä Rekillä, sillä brändiltä löytyy moneen tyyliin ja tilanteeseen sopivia luottovaatteita. Kukapa ei rakastaisi laadukkaita materiaaleja ja selkeitä linjoja juuri sopivalla ripauksella persoonallisuutta! 🙂 Kaikki valikoimassamme olevat COSin tuotteet löydät täältä.

Pirteitä kevätpäiviä toivottaen,

Mira


Kuva 1: Neule, farkut, koru, laukku, kengät

Kuva 2: Mekko, huivi, laukku, tennarit

Kuva 3: Jakku, pusero, housut, kengät

Kuva 4: Mekko, koru, laukku, kengät