Adidas on epäilemättä jokaisen tuntema pitkän historian urheilubrändi, jonka missio on ollut alusta saakka hyvin selkeä: olla maailman paras urheilualan yritys. Adidakselle tämä tarkoittaa sitä, että he valmistavat maailman parhaita urheilutuotteita maailman parhaalla palvelulla ja kokemuksella. Nykypäivänä brändillä onkin lähes ikoninen asema urheilumuodin saralla ja kaikki tunnistavat kolme raitaa nähdessään, että mistä on kyse.

Urheiluvarusteiden lisäksi Adidas valmistaa paljon myös vapaa-ajan vaatteita, joissa on nähtävillä brändin ytimessä olevat sporttisuus, nuorekkuus ja itsevarmuus. Adidaksen vaatteet ovat samaan aikaan rentoja ja muodikkaita. Lisäksi niissä näkyy monesti hyvin kirkkaita ja vahvoja värejä, mitkä ovat omiaan boostaamaan itsevarmuutta.

Adidas on yksi suosituimpia brändejä myös meillä täällä Rekillä ja nyt haluaisin esitellä teille muutaman asukokonaisuuden valikoimamme aarteista.

Arkeen

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Ajaton farkkupaita ja rennot tennarit ovat omiaan pelastamaan arkisen asukriisin. Piristystä ja sopivan ripauksen tyttömäisyyttä kokonaisuuteen saa hempeän värisillä farkuilla. Tämä samalla rento mutta myös siisti asu sopii mainiosti niin toimistolle kuin brunssillekin.

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Adidaksen nuorekas ja sporttinen tyyli sopii täydellisesti tulevan kesän festareille! Kevyt toppi on ehdoton valinta helteiseen kesäpäivään ja mukavat tennarit takaavat sen, etteivät jalat väsähdä kesken juhlinnan.

Lisää valikoimamme Adidaksen kenkiä löydät täältä.

Urheiluun

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Adidakselta löytyy todella laaja kirjo erilaisia urheilutoppeja ja -trikoita eri tarkoituksiin. Kaikissa tuotteissa leikkaukset, yksityiskohdat ja materiaalit on mietitty viimeisen päälle käyttötarkoitusta ajatellen. Tyylinsä puolesta eri toppeja ja trikoita on myös varsin helppo yhdistellä keskenään erilaisiksi kokonaisuuksiksi.

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Osa Adidaksen urheiluvaatteista on monikäyttöisiä siinä mielessä, että niitä voi hyödyntää myös arjen pukeutumisessa. Esimerkiksi tämän asun housut ja kengät sopivat täydellisesti paitsi urheiluun, myös sporttiseen katutyyliin.

Toivottavasti onnistuin inspiroimaan pukeutumistasi, oli kyse sitten arkivaatteista tai treenikamppeista! 🙂 Mikäli innostuit Adidaksesta brändinä, pääset tutustumaan merkin valikoimaan kokonaisuudessaan tästä ja urheiluvalikoimaan puolestaan tästä.

Energistä kevättä toivottaen,

Mira


Kuva 1: Farkkupaita, housut, huivi, kengät

Kuva 2: Toppi, shortsit, tennarit, aurinkolasit

Kuva 3: Punainen toppi, sininen toppi, trikoot, kengät

Kuva 4: Takki, paita, housut, kengät